Lingvallen ! <3

Jag kan bara säga att dagen har varit den bästa på länge. Började med att vi sammlades klockan kvart över åtta vid komunhuset. Sen bar de av mot Ängelholm där vi skulle träna resten av dagen. när vi kom fram märkte vi att vi tagit en snabbare väg än dom andra och Idun och dom körde vilse :P
Sen fick vi vänta en stund för de va andra före oss :D Sen började vi med att ha uppvärmning i gropen de e ju sjukt jobbit att komma fram. Sen så fick vi träna på handvolt, volt och flickisar på tumblingen som vi inte gjort innan. Det gick förvånat bra kan ja säga =) Trodde att det skulle va super duper svårt att göra det på tumbling. Men de va ju jättelätt :D För er som sitter som frågetecken och undrar vad tumblig är så är det en vanlig matta med studs i eller ja kolla filmen på youtube som ja länkar sen . =) Sen så hoppade vi på trampolinen eller dom som ville, och de villle ju såklart dom flesta där klarade man ju dubbel ner i gropen *stolt* Eller de gjorde typ alla :) Sen så tränade vi som ska tävla på de vi skulle ha på tumblingen . Handvolt frivolt, volt eller voltöppna och rondat flickis. Gick fint :D Sen så fortsatte vi lite och då så åt ja lite och sen blev det trampolinen :D Jag e förvånad över att jag landade på huvudet bara en gång och de va när jag skulle göra dubbel. Då tyckte jag att ja skulle göra det men fick lite fart men jag snurrade iallafall och då så landade ja på huvudet :D det gjorde ju inte alls ont eftersom de va så mjukt i gropen. Men de hände ju tre olyckor idag. Fia landade på magen i gropen med benen över huvudet. Och samma sak gjorde pernilla tror ja. Sen så knäade Hillevi sig själv så hon fick en jävla massa näsblod :( Sen så fortsatte de som vanligt. Till sist skulle vi ju åka hem som typ ingen av oss ville särskildt inte Sally o Astrid som gömde sig i gropen :P
Nä nu kommer nog sally snart för ja ska sova hos henne =)

Pussar <3


Snart så !

Tjo =)
Idag kanskr jag skriver lite tidigt men vi ska ju till Lingvallen =)
Ska hämta sally klockan 8 alltså om en kvart. =) Sen så ska vi sammlas vid komunhuset.
Där ska vi ju hoppa in i alla bilarna. Hillevi och Sally ska ju åka med mej och jag kan säga att det inte kommer bli tyst en sekund när Hillevi e med. Eller hon kanske e riktigt slö. hihi.

Jag skriver om dagen när ja kommer hem iallafall.

Pussar !

Let´s dance.

Sitter och kollar på let´s dance som macke tycker e ett fjollprogram :S
Sitter ju och snackar med han på msn, han e dum för han e för lat för att läsa min blogg. Men ja terrar han med min blogg adress så han ska läsa den :) Aja let´s dance Lajla e ju bra tycker ja. Eller hon och Niklas e ju bäst =) Paret :P

Int länge kvar till ängelholm. =)

Pussar <3

En dag =) <3

Tjohej =)
Skolan som vanligt idag då =) Ganska kul faktiskt. Började med läsning som alla andra dagar typ. Sen så rast och sen svenska sen rast sen matte sen så hade vi idrott. Sådär kul va de, körde först let´s dance tagen sen idol tagen. Sen körde vi flaggan. Vi var bara åtta stycken på idrotten idag. Sen va de lunch och då blev de hamburgare, ganska gott .=D  Sen en sista lektion och de va indien satt i b-enheten vid datan  med typ alla killar i 9b . haha xD Sen slutade vi och ja cyklade hem som vanligt.
Sen så åt jag lite kräm och sen gick ja o mamma ner och handlade tills imån  , då blir de ju Ängelholm . Jippiee ! Sen ikväll vet ja inte va ja ska göra. Packa lite och datan och tv =)

Pussar <3

Håll käften och lyssna + ösregn = Skiiit dag !

Hejsan =)
Skolan har gått ganska fort. Började med slöjd. Inte så kul. Sen så hade vi svenska och då så planerade ja o Johanna om gympan för de va ju nån som inte skulle va med men då kommer dom å säger att dom ska de o då så får vi göra om dom igen, sen engelska, Camilla va inte där så vi hade Linda, ganska slappt. Sen så mat och de va kykling som inte va så god heller. Sen idrotten som ja o Johanna trodde skulle bli kul men fan heller. Vi va fem stycken på uppvärmingen som va krabbtagen . Så dom lyssnade ju inte då fick dom göra Idioten  2ggr ja ni får  ju skylla er själva och sen va de doppboll och nummerfotboll. Faaaaaaaan varför måste ni klaga hela tiden då ? :S Lyssna på dom som är lika gammla säger ja bara. Sen va de matte och de blev inte så  mkt räknat faktiskt :D Sen så Slutade vi och ja fick cykla hem i ösregnet så nu sitter ja här.
Sen vet ja inte redit vad ja ska göra. Datan antagligen =)

Pussar ! ♥

Skoola

Skola som vanligt idag då . Började med spanska som va ganska roligt =) satt med fia idag också =) Sen efte spanskan så hade vi svenska och då planerade jag och Johanna gympan som vi ska ha imorgon . =) Eller innan vi planerade så skrev jag färdigt om mitt sportlov som e sjukt tråkigt. Sen så planerade vi :P sen så va de rast och då köpte jag sojabönor mummsigt, sen så va de kemi då så skulle vi göra klart dom där ordkorten för vi ska ha prov nästa vecka =/ Sen så hade vi svenska igen och då fortsatte ja o Johanna sen va de lunch inte så gott va de , sen så satt ja Johanna Frida och Selma i cafeet . Där skulle ja göra så Frida blev vig :P Sen efter de så va de matte och skit, Och den sista lektionen va kemi i kemisalen. Där skulle vi se vad som va metall och ikke-metall. Ganska träkigt. Sen slutade vi.

Så jag cyklade hem och så åt jag lite sen så åkte mamma o ja till Maxi fär att hadla. Där köpte ja inte mer än godis halstabletter och tuggumi. =)
Nu vet ja inte alls vad ja ska göra. Eller jo nu kom syster ,

Puss o hej !

Kinesisk Reaktion xD


En vacker bild på Selma =)




TjoHej=)
Skolan va ganska rolig idag, =)
Började med att läsa som vanligt xD Sen så planerade vi studiepasset och sen så bytte vi platser och nu sitter ja med Johanna <3 Kuligt ! Sen så va de rast o då så gjorde vi inte så mkt. Sen så hade vi matte o sen så en liten rast igen och sen engelska. Där så jobbad ja och Johanna men nån tråkig skit, sen så rast sen teknik. Vi skulle bygga någon kontakt eller nått xD Ganska kul faktiskt :D Sen så va de mat o de va bara fisk urk  ! Fan va äcklig mat de va ! Sen så satte ja Johanna Frida och Selma oss i biblotelet och där hittade Johanna en bok som inte hade någon baksidestext haha fan va vi skrattade. Sen så hade vi bara en lektion kvar och de va studiepass. Då läste ja lite då och då och så skrev ja lite sen planerade ja o Johanna gympan som vi kanske ska ha på torsdag. Det va ganska roligt studiepass speciellt när Tilda gjorde Kemi och då så sa hon kemisk reaktion och då sa ja KINESISK REAKTION xD Och sen så körde ja hem.


Nu sitter ja här och ja har precis ätit kräm och en macka , Sen ikväll så är de träning =)


Pussar ! ♥

Träningen :D


Lilla Clara på bild =) Ingen sitter ju stilla när ja ska ta kort så dom blir ju
suddiga =(


Träningen idag va inte den roligaste, ganska tråkig faktiskt.. Först hade vi uppvärmning på air tracken. Sen kom Sally kvart över fem för att hon va ju o fotades på IKEA =)
Sen efter de så tränade vi flickisar. Sen så stod vi på plintar och hade en matta som lutade bakom då skulle vi göra en rondat utan att sätta i fötterna när man landa alltså rondat till rygg. Sen fortsatte vi på air tracken med flickisar sen så tränade vi på handvolt frivolt. De gick bra tycker JAG iallafall xD
Sen så hade vi trampet där vi tränade skruvar som vanlingt. Sen så gick jag på toa och när jag kom ut till hallen igen så hade Saga den jävlen vatten i handen och kastade på mej :( Då blev de vattenkrig =P Sen så gjorde vi lite armhävningar och situps och stod på händer och gick på händer. Och sen slutade vi .

När jag kom hem så va Emme och Håkan här och då så gick ja och letade efter något gott att äta. Men de fanns inget som va speciellt gott. Men de blev hallonkräm och ostis och en riskaka ! :)
Sen så fikade mamma o pappa o Emme o Håkan så då fick jag en muffin och en bulle =)
Snart så ska jag gå ner och duscha och sen ska ja kolla lite på tekniken, är lite osäker på om vi har någon läxa :P Menmen , ikväll får de fan inte ringa någon, då blir jag galen !

Pussar ! <3

Skola igen =(


En liten söt bild på Frida och Emil =) Ganska suddig men de får gå =)

Hej svejs i lingoskohgen =)
Igårkväll så ringde de igen med dolt nummer. Vem fan e de som vill mej något ? Gaaah !
Så ja stängde av mobilen och så somnade jag inte föräns mamma och pappa gick o la sig vid 11.
Klockan ringde klockan sju i morse för då va de ju dags att stiga upp för de va ju skola idag, inte ett dugg jobbigt faktiskt. Men sen så steg jag upp tio över sju och då så klädde jag på mej och sminkade mej och allt de där vanliga. Sen vare frukost. Haha och ja kollade på Hannah Montana xD Finns ju inget annat kul på morgonen .. :P
Sen vid tjugo i åtta så cyklade jag till skolan, de va ovanligt lätt att cykla idag för de va ju ingen snö på vägarna, eller på vissa ställen kanske. Sen när jag va framme så sa Johanna att dom hade börjat på musiksalen i cafet :S Jag protesterar ! Vi har ett litet cafe men vafan dom behöver väll inte göra det mindre bara för att vi ska få en musiksal :S
Sen så började vi vid åtta med att läsa sen så snackade vi lite om lovet eller nått . Efter de så va de rast . Då satt jag och Johanna o snackade i bibloteket. Sen kom Tilda och snackade lite också :) Men de va en kort stund =) Sen när vi började igen så snackade vi om dom där jävla reglerna :S Sen så ja en massa annat skit. Sen så hade vi spanska , fan man lär sig mycket mer när Norma har lektionerna. Då fattar man ju vad dom snackar om :P Sen efter de så jobbad vi med Indien. Linda e ju konstig ibland. hahaha  ! Bara för att några hade slarvat bort kartan på indien så va dom tvungna för att göra nya :S Aja sen va de lunch o de blev spagetti och köttfärssås . Men vissa fick ju ingen spagetti så vi fick makaroner istället :S Bätte mat tack . ! Sen böjade vi vid fem över ett och då hade vi svenska. Sen sista lektionen musik.
Så nu e jag hemma igen , skönt de ! Skolan suuuuger ! Om man bortser alla tröga kompisar. xD Viktor e ju lite Crazy :S Kanske lite dum så som jag skrek åt han idag xD Aja sen ikväll så är de träning. Skriver om den sen ikväll.

Pussar ! ♥

The day !


Hejsan svejsan !
Imorse sa jag ju att jag skulle vara med Sally och det var ja ju =)
Först va vi inne på datan i några sekunder xD Sen gick vi ner till IKEA och där fikade vi .
Sen efter de så gick vi hem och spelade toyame o earl. Sally fattade inte först. Men sen så =)
Sen efter de skulle hon hem och äta sen så kom hon halv sju igen. Så vi gick in på skype och snackade med macke, sen vid halv sju så hörde vi någon tuta och då va de Sallys mamma som stod där och då kollade vi på klockan och då var den kvart över sju . Å det va då vi kom på att vi skulle träna. Så vi fick världens fart och bytte om på knappt 1 minut xD
Men vi hann till träningen, och där så skrämmde vi Astrid. Hon ba Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh !
Haha de va sjukt kul . Men på träningen tränade vi på Michel jackson, hjärtdansen och tävlingsdansen , det gick kanon tkr ja =)
Nä nu måste jag duscha . Kanske loggar in på msn sen, måste lägga sig tidigare än vanligt idag ju. Eller vanligare och vanligre men tidigare än vad man gjort den senaste veckan för de är ju skola imån, palla. Ja vill stanna hemma, men jag vill träffa Johanna ! <3

Om jag inte skriver mer idag så skriver ja ju klart mer imån =)

Pussar ! =)

En ringande natt !

Hejsan Svejsan !
Inatt vaknade jag av att min mobil ringde. Irriterande som fan, å då stod de dolt nummer.
Jag svarar inte när de ringer dolt nummer, inte mitt i natten heller, sen fick man ett sms av sally där de stod att de ringde hos henne också och då låg vi livrädda i sängarna. Det ringde typ fem ggr sen pallade ja inte ha mobilen på mer.

Aja sen somnade jag efter ett tag igen och vaknade klockan kvart i tio.

Sen ska jag leka med min efterlänktade sötnos Sally <3
Jag hoppas att vi ska åka pulka eftersom de e så mkt snö ! Mysigt <3

Just de sen ikväll är de ju dans träning.
Skriver om den ikväll. Inte så lätt att skriva om den nu precis :P

Pussar ! =)

Mormor.

Hello everybody !

Idag har jag varit hos mormor som inte va så kul.
Jag spelade mest sega, haha, för er som inte vet vad de e så är det ett supergammalt tv spel.
Spelade sonic och tojame och earl eller hur de nu stavas menmen, kul va de . =)

Nu kollar ja på melodifestivalen och snackar med Sally, hon e ju hemma <3
Imån ska vi nog leka,

Pussar o Kramar =)

=)

Hejsan svejsan =)

Idag vaknad jag ovanligt tidigt , klockan kvart i tio typ =)
Snart ska jag borsta tänderna och sminka mej och klä på mej för vi ska först åka och handla sen ska vi åka till mormor.
Jag tror jag ska ta med de gammla gammla sega spelet =)
Men de e ju skitkul att spela. xD
Eller så ska jag med och fiska jag har fan inte en aning. =P

Nä nu ska jag all borsta tänderna och göra mej iordning.
Jag skriver ikväll vad jag gjorde .


Pussar !


Skuttfia ! <3



Tjohej !

Idag har denna fisen vatt hos mej =)
Först åkte vi och handlade mat på maxi där de va en jävla massa pensionärer.
Dom stod mitt i vägen heeeela tiden. Jobbigt som fan.
Sen skulle hon och Linda fika så hon sjussade hem mig.
Sen kom hon igen och då satt vi och snackade vi om allt möjligt.  =)
Så ni har hon åkt igen =(
Dom skulle hem till Håkans föräldra och säga den hemligheten ni inte får veta tihii =)

Puss Puss ♥

Goodmorning sunshine !

Vaknade klockan 9 idag , måsse låg i min säng som han inte får, så man va tvungen för att slänga ner han.
Sen somnade jag om jag vaknade klockan 11 =P
Tror inte jag ska sova så länge. Man hinner ju inte göra något knappt .

Dagen blir nog ganska slapp. Emmelie kommer upp sen idag =)
Vafaan är det för dag ?
Det måste vara fredag va, fan ja har ingen koll , men om det är fredag idag så är de let´s dance ikväll =)

Imån blir det nog mormor, trååkigt.

Jag saknar dej vännen <3

Puss och Hej =)


IKEA och MAXI !




Nu ikväll var jag på ikea tsm med mamma och Linda. Först åkte vill till Maxi, där blev de lite godis til mej =)

Sen skulle vi in på ikea och kollade lite, hittade en fin fin lampa och ett sängbord som jag ville ha men lampan kommer ju ta upp hela rummet om jag skulle ha den =) Mamma tyckte inte heller att jag skulle ha det där sängbordet fär jag redan har ett , baaah !
Sen så köpte Linda kuddar två stycken och vi hade ju kanon kul med dom för vi hade kriig ! Sen så när vi kom ut så skulle hon jaga mej men de gick ju inte så bra för hennes opererade knä . hahahaha !
Så hon fick inte tag i mej ,, weehee  !!

Sen så blev de o åka hem och nu är Emmelie Linda och Håkan här :) Kanske e lite osocial för jag sitter här, men skit samma dom klarar sig . =)

Bilderna från fisket kommer nog imån, pallar inte lägga in dom idag =)


Ha det fiint ,

Pussar !
 


Fiskat !

Idag fick man stiga upp klockan sju för man skulle ju fiska med Johanna, Robin, Daniel, Tony och Anders.
Låg redan en sror fisk när vi kom dit. Men sen så fick vi bara mindre och minre. Det blev grillad korv och
äggamacka. <3 Sen så small de varje gång dom skulle dricka kaffe, om ni inte fattade så anglade vi. (Isfiske)

Sen ikväll så ska jag nog kolla på Johannas match med Robin =)

Bilder kommer nog läggas ut på bdb .

Puss o hej <3


Mobilen ! <3


Har har ni den nya mobilen =) W595i =).Nu e ja gla som fan =) <3

Äntligen !

Idag ska jag åka till Växjö och köpa ny mobil =)
Hoppas att jag hitar den rosa jag vill ha , jag måste måste måste ha den =)
Eller iallafall en walkman.
Robin ska lämmna in sin telefon för han tappade ju Iphonen i stengolvet så den gick sönder.

Har inte hunnit göra så mkt mer , vaknade 11 idag också, så snart ska vi äta .
Magen kurrar lite faktiskt.

Puss =)


Träningen = Roligaste på länge !<3

Träningen idag va sjukt rolig xD
Först hade vi uppvärming och då skulle vi hoppa över tre plintar fast de va ju mellanrum imellan plintarna =)
Sen så hade vi hoppbordet först sen trampetten som låg rak sen mattor efter. Så skulle vi ställa oss på händer på hoppbordet och sen göra en salto ner. De va ju asa kul =)<3

Sen tränade vi skruvar då stod vi på hoppbordet och hoppade ner på trampetten och snurrade och landade på rygg på tjockmattan. Sally och jag hade ju sjukt kul idag, alla på träningen va så glada idag =) Haha du fattar om jag gör såhär: /_\ kanske int så likt men endå =)

Aja sen så hade vi ju kul med Hannes xD

Sen i slutet tränade vi flickisar och sen så handstående tävling .

Det enda jag kan säga mer är: DET VA DEN ROLIGASTE TRÄNINGEN EVER !

Slapp dag =)

Idag va jag en redig slöing ! Jag har inte klätt på mej och klockan e 12:22 men de får väll bli snart.
Jag vaknade typ 10 av att Robin skriker hej när han kommer innanför dörrren så sen så somnade jag om och så vaknade jag igen av att han skrek att han int viste vad han skulle göra på onsdag för han ska nog med till växjö och så ska han till tandläkaren halv ett menmen sen så steg jag upp klockan 11:00.
Fast det finns ju dom som är värre *host* .

Aja, blir iallafall en slapp dag .
Ikväll äre träning. Och igår klarade jag en volt sen göra en kullebytta efter altså dubbel=)

Puss . =)


Pulka och Träning idagg =)=)

Sally och jag vaknade klockan 11 idag.
Sen så åt vi frukost och kollade på Tsatsiki.
Sen så skulle vi äta midda och de blev en asa
asa asa gooood röra med ärtor, kött och makaroner.

När vi har gjort iordning oss så ska vi åka pulka i
dagis backen . =)
Sen ikväll blire träning , ush då blire jobbit,

Ha de fint !

Puusss

W595i



Det får bli denna istället eftersom den rosa inte finns någon jävla stanns. Blir växjö på Onsdag och köpa den . =)

Vad tycks ?

Home sweet home <3




Min fiinfiina godis-kaktus jag fick av Linda igåår <3



God eftermidda =)
Jag tänkte att jag kunde vara så duktig så jag skulle skriva om vad jag och sally gjorde igår =)
Ganska enformigt va de men kuligt (=
Först innan jag åkte till Sally så var det ju kalas hos mej (= Syster och pierre, bror och Johanna, mormor, kecke, susanne och Sally var ju hos mej, Men Emmelie och Håkan kom typ vid sju (=
Sen så fikade vi o åt tårta och någon kaka. =)
Sen spelade jag och Sally Guitarhero (som jag har skrivit om) Börja känna mig duktig för jag har klarat två låtar på expert (=
Sen vid typ klockan 18,00 så åt vi paj. Mumsigt som satan sen så tog jag och Sally kort =) Sen så gjorde vi en massa .
Sen skulle vi hem till henne och där skulle jag sova inatt .. Där blev det att kolla på Melodifestivalen =) Måns = Snyggaste av alla där =)
Rocklåten va ju asa bra och han Lasse Lindh sög fett asså !
Sen gick jag och Sally in på skype och då så snackade vi med macke och då dansade vi en ny dans som vi kom på xD Fan va den va bra eller va säger du Sally ? <3

Sen så skulle Macke snacka med Sallys ex. Sen skulle vi vara med och snacka och då fick ja liva upp för dom enades ju inte :S
Sen läste Sally blondin skämmt xD Jag fattade inte alla men det är ju inte så konstigt. Jag e ju själv blond =)

Aja sen vid klockan två så gick vi och la oss. Sally ville sova intill väggen men de gjorde jag iallafall =)


I morse vaknade jag halv tio klar vaken =) Men Sally e ju slö som vanligt.

Sen så åkte jag hem vid typ kvart i tolv. För då skulle jag äta. Så nu sitter jag här och äter på min godiskaktus som jag fick av Linda igår , <3

Sen ska jag kanske vara med Sally. Men de e inte säkert,

Puss :)<3

GUITAR HERO 3

Jag sitter här och Sally spelar gh =)
Hon har precis spelat Black sunshine(Stavning)??
Och nu nån annan (=

Sen ska jag sova hos henne . Mys pys <3<3
Kolla på melodifestivalen sen och snacka men några på skype.

Haa de fiint , skriver kanske sen =)


Pictures =)


Den fina snön hemma hos oss i Älmhult <3

Kalas och Melodifestivalen och Alla <3 - dag. =)

Goodmorgon.

Just nu så sitter jag och kollar på Zac och Codys ljuva hotell liv. Hahah .
Kan ju säga att jag inte tittar så mkt, men endå. Ibland får man vara lite töntig .

Senare idag så blir det kalas. =) Då kommer ju dom närmaste och min låtsas kusin Sally =)
Haha nej men min bästabästa kompis <3

Sen ikväll är det melodifestivalen deltävling 2. Jag tycker inte om förra veckan. Usch.
Carolina of ugglas va ju ingen höjdare. Inte Emilia heller men de får väll gå, Ikväll är ju snyggingen Måns Zelmerlöv med <3

aja nu ska ja nog ta mej en macka e ganska hungrig =)

Kolla bilderna på bdb jag tog me kameran igår. Kommer fler idag =) <3

PussPuss.

:)


Jag vet att det blir många inlägg idag , men de får ni lida med.
Händer ju nya saker varje sekund =)

Nu ha jag tagit några bilder med min nya kamera :D
Såå dr blir nog bilder varje dag :D

Skriver kanskr en sammanfattning senare ikväll =)

KAMERA !


Nu orkade jag inte vänta mer på min rosa 13mp
kamera så det fick bli den här svarta saken :D
Ganska fin. Sitter och väntar på att batteriet ska
ladda klart :D

Blir nog en hel del bilder som jag lägger ut sen :D


GAAAAH

FAN VA BLOGGEN E CP. NU LIGGER MENYN LÄNGST NER ! GAAAAAAAAAAAAH ! HJÄLP  MEJ !

Yees ! Nu äre lov ! <3


Frida på bilden <333                       SÖTNOS <3

Hejhej <3
Skola som vanligt ganska kul idag, först så läste vi och så sen så var man ju tvungen att ha hjälm i mörda backen så jag och Tilda mötte mamma som kom med en hjälm =D
Sen när vi kom tillbaka gjorde vi alla <3 - dag kort :D Sen matte och sen den roliga idrotten, då va vi ute och åkte pulka . =) Va faan asa kul. Sofia och jag åkte på min nya lila fina pulka :D Då så kom vi till andra sidan isen =) Sen typ kvart över tolv så gick vi in och åt :D Inge gott sen vid kvart i ett så hade Frida J och Anna fixat roliga timmen :D Då gjorde vi utmanaren och någon musik sak och rita gissa spring, =)

Så slutade vi kvart i två och nu är jag med Frida :D <33
Vi har precis åkt pulka som gick finfint :D Eller vad säger du ?? :P <3

Puss så länge <3

JAG HAR DAMP PÅ TEXTEN PÅ BLOGGEN. DEN E JU TYP DUBBEL. FÅR INTE BLI SÅ MER !

MOBIL ! <3



Den här fina saken blir det nu <33  Kommer nog att köpa den på lovet :D <3

SNÖSNÖSNÖ! <3

Hejhej !

Skola som vanligt ganska tråkigt föruton idrotten då jag johanna och lotten gjorde en massa gymnastiksaker.
Annars så slutade vi tjugo i två. Och snart ska jag dammsuga sen ska jag och Sally ner till byn och fika :D
Inte för att jag e så sugen menmen, åt lite kladd kaka innan.

+ att de har snöat hela dagen :D kanskr blir att åka pulka sen om jag får med Sally .

har krånglat med att lägga in en bild som bakgrund. Fan jag kan inte hitta vad man lägger in en bild i menyn. aja nån "expet" får hjälpa mig =)

Nu ska ja dammsuga , pusspuss <3

MIIN FÖDELSEDAG <3


Det fick bli denna bilden för jag saknar dej nått enormt <3


Idag är de äntligen min födelsedag <3
Mamma väckte mig i morse vid sju och då gjorde jag iordning mej och så sen så åt jag frukost och öppnade paket.
Jag fick : Ett silver armband eftersom mitt andra brast, en as snygg tröja, ett par mjukisbrallor och min finafina jacka <3 Sen så kommer jag ju få min kamera men det där jävla mrsvensson har ju inte skickat den och de har gått typ en månad. Men de e tre paket pågång så hoppas på att få de i veckan :D <3

Sen har jag fått en trisslott av min snälla faster, :D men jag vann ingenting , :(
Sen ikväll kommer Emmelie och då får man ännu ett paket. <3
Och sen ikväll ska vi äta min älskade flygade jakob. <3 yummi ! <3

Nää nu ska ja hitta på nått. Lägger nog ut en bild på min tröja och min jacka sen :D

Pusspuss <3


TRÄNINGEN !

Idag tränade vi bara en timme. För de skulle va nån annan skit där.
Vi gjorde en massa skit på uppvärmingen.
Sen så tränade vi flickis o då sa tobbe att han skulle putta mig bakåt om jag var nära att landa i hålet mellan airtracken och mattan , men då så landade jag i det andra hålet  mellan dom andra två mattorna och då sa jag ¨
- Du skulle ju ta mig om jag landade i hålet
Han:
- Men du landade ju inte i hålet
Jag:
- Jo jag sitter ju i det. xD

Sen hade vi styrka som alla små tyckte a jättejobbigt. Blöblöblö.

Aja
Pusspuss <3


HalliHallo :D <3




Skolan va ganska kul om man bortser lektionerna xD
Inte mkt till skola då menmen.
Teknik, Engelska , matte, studiepass. Trauukigt !

På lunchrasten så va jag Lotten och Johanna och åkte pulka i mördabacken :D
Ganska kul. Gick som fan när man åkte längst uppifrån.

Aja nu sitter jag här. Mamma och pappa ska åka till växjö och köpa färg. Jag vill me men
jag har ju träning ikväll : /


PLUS SÅ FYLLER JA ÅR IMÅN , KOM IHÅG DE, =)


Puss och hej <3

DU VAR BARA INTE DEN RÄTTE FÖR MIG,

FÖRLÅT MEN JAG KÄNDE ATT DE INTE VA LÖNT ATT VA TILLSAMMANS NÄR MAN INTE ENS TRÄFFAS VARJE HELG.

Tjoao

Måndag igen då ja :D Började med att läsa och sen rast sen efter de So.
Sen så hade vi spanska och då va ju Norma tillbaka.
Tack för de <3 Äntligen. Anita är ju en häxa, blööö !

Sen efter de så kollade vi på film om Indien inte kul. Sen mat.
Sen efter maten svenska och musik.

Sen slutade vi och ja körde hem och satte mej här. Har precis ätit en glass . =D

Sen ikväll äre träning . :D


Byebye <33

:D



Godeftermidda xD

Idag skulle ja o sally kolla på Ronja när hon spelade innebandy eller nått. xD
Men vi hade inga pengar med oss eller nått, xD

Så jag och Sally steg upp klockan halv nio i onödan .Blööööh !
Aja så vi cyklade hem till mej istället och då så spelade vi gh och nu har ja klarat två låtar på expert =D

Nu har ja precis ätit potatisplättar yummi <3

Sen ikväll äre dans. Blir väll att träna på michel jackson danserna :D

Puss <3

07-02-09

Fyfaan vilken kanondag <3
Dagen började med att mamma kom och väkte mej och Sally halv elva :D
Men Sally steg ju upp tjugo i . haha inte förvånad =) <3
Sen klädde i på oss och sminkade oss å så . Sen åt vi frukost och va inne på msn och bdb liten pytte stund .

Sen åkte vi till mormor . Då så åt vi och sen va vi så slöa så vi somnade nästan xD
Men ja va inte lika trött som Sally så jag satt på hennes rygg och då så kittlade ja henne xD
Hon skrattade om faan ! xD Där låg vi resten av dagen.

Sen har ja ju blivit tillsammans med Edde :D


Aja pusspuss <3


The waiting for something never been waiting for too long.




Skola som vanligt idag,
Traukit !
Vi började o läsa i typ 20 minuter tråkigt sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde xD
Iallafall sen så hade vi rast och då va ja lite med Johanna o Lotten sen med Selma och Frida <33
Sen efter den rasten hade vi set. Då skulle vi diskutera någon skit men vi snackade mest. 
Selma va ju lite trög också , hon trodde texten handlade om kiosk med godis men den handlade om sportstrumpor :D <33 

Sen hade vi matte och de va tråkigt , sen va de idrott och jag, Frida, Johanna, Lotten och Sofia åkte skridskor. :D Ganska slaskigt men det gick =) 

Sen vare lasange till lunch ganska gott´, men mammas är godare :)
Sen så hade vi kemi och nån 20 frågor lek  . =)
Sen så cyklade jag hem i slasket igen.
Så jag åt potatismos och korv <33 Sen så kom Linda och Pierre en liten stund. Inte för jag vet vad dom gjorde här. Kanske dom va här för att hämta peppar . xD
Nu sitter jag här och lyssna på Mimmi Sandén , :D Hon e grym ju , vill me kunna sjunga :D

Sally ska ringa sen när hon städat klart så ska jag nog sova hos henne  . :)

Puss så länge <3


.

Jag är så jävla rastlös så jag ska skriva nått kul =D
Men vafan ska ja skriva ?? hmm ??
Jag kan skriva vad jag vil ha när jag fyller år.
Jag vill ha : Pengar till ny mobil, kamera, kläder, smink, Guitar hero aerosmith (stavning) kommer inte på mer just nu.

Jag tycker ni allt är lite dåliga på att komentera mina inlägg. Vad vill ni ja ska skriva om ?

Ehm aja skit i de nu pallar ja inte skriva mer.

PussPuss


.




Hej, skola som vanligt då ja.

Typ de enda roliga va när vi åkte skridskor på idrotten. Kan ju säga att man kan skratta år vissa i klassen xD
tex Frida . Jag sa att de e nog inte så lätt att gå upp på mördabacken och komma ner sen :D
Och hon gör de den galningen haha ja filmade ju henne också :D <33

Sen fick ju några kvarsittning. Men jag fick bara i 8 minuter =)
Nu sitter jag och camar med Sally <3 Tror ja ska kolla lite på kläder på nätet nu också.

Skriver kanske senare vad som händer här :D

Puss puss <3


<3




JAAAA DU KLARADE DEJ SÖTNOS <3

Måsse mamma och Emme kom hem för en stund sen.
Vetrenären sa att han bara hade tandvärk. Så han fick antibiotika och smärtstillande.

Så nu är han ute och vinglar , han går en bit i taget, han e som bambi på hal is :D
Vetrenären ba ojj vilken stor katt . haha !

TUUR SOM FAN ATT DU KLARADE DIG <3

:) <3

Idag va de skola och spanska. Hade ju läxa o de gick väll ganska bra ,=)
Idag fick vi även äta tidigare för vi skule kolla på bio :D Förortsungar va de.
Den va faktiskt ganska bra :D

Nu sitter man här, och jag hoppas de går bra för dig vännen hos vetrenären. Du måste klara dig <3

Hare fint <3 

TRÄNINGEN !

Träningen idag :
Uppvärmning på airtracken. Typ pik, gruperat och fame hopp. Sen hoppa med benen och armarna i och bara trycka med magen och armarna. Sen skulle man va två och två då skulle vi tävla vem som sprang på alla fyra snabbast och ja vann :D Sen en massa annat. Sen tränade vi på att stå med ett ben som ligger i marken och ett som en stol med ett ben sen skulle man göra rondat flickis. Klarade de inte. :( Men sen så tränade vi skrubar igen. Sååååå tråkigt. *!

Sen styrka och idag blev de inget larm :(:( fanfanfan. körde 40 armhävningar och 20 rygglyft sen stod vi på händer med magen mot ribbstolarna. Jobbit som fan. Men värst va och komma ner . hahahahaha. Sen så hade jag sally på axlarna och höjde och sänkte när man stod på tå och man fick inte ta i hälarna. Fyyyfan !! Sen häva sig upp för ribbstolarna 10 ggr. Går fan inte !


aja puss puss <3

:)



Skola = blöööö !
Hade:
Läsning
Mentorspass
Rast
Matte
Teknik
Lunch
Studiepass
Sen vare allt slut :D
Sen vid kvart i tre typ kom Saga och nu sitter vi och snackar med Edde,
Sen ska vi träna .


Puss puss <3


Vilken Träning !

Hade uppvärmning på airtracken och sen fortsatte vi där. :)
Körd för de mesta flickisar . Inte en sån rolig träning .
Eller Storan, Mini, tuttan (saga hette du så ?) var ju där . Men inte stumpan (astrid).

Typ klockan tio i sju så gick brandlarmet och ja tog bara med mig brallorna.
Så linne och leggings va de. Satan va kallt .
Så jag fick låna kristins jacka och de få man tacka för.
Men vi hade de ju inte värst för de va ju simmarna som sprang ut i baddräkt.

Men vi slapp styrkan.
Nu ska ja äta mej nått.

Puss och Kram
Saannii

=)



Idag äre träning <3
Men Astrid är sjuk. :( krya på dej min man <33

Kan skriva om den sen :D Kommer va helt slut, undra om du kommer idag.
Jag tror jag ska göra en film och lägga ut på youtube. asså med bilder från tävlingar och så .

<3<3<3<3



















Onormala eller ?


En bild ja redigerade för en stund sen..




Sally o ja e inte normala idag heller xD

Hon sitter vid laptopen och ja vid den vanliga, men hon snackar ju inte med mig. Blöööö !

Ska nog få henne till de .

Ha de fint. Puss och Heej <33

=)


Sally redigerade en massa bilder igår :) Här ä ju en :)


Hejsan .

Sally och jag sov gott inatt också :)
Vi gick och la oss typ klockan två för vi satt och snackade med Makke och Edde :)

Jag vaknade typ tio och sally typ kvart i elva xD sömntuta !!
Sen försökte ja söka kanaler på min tv men fan heller. Det finns ju för fan inga kanaler. Arrrgh .Så jag satte mig vid datan och snackade
Sen spelade jag och Sally geni. Vem ägde ? hahahahahah ! Jo de e ja som e geniet . :)
Snart ska vi äta på IKEA :) yummi !


Puss o Hej <3

RSS 2.0