Here I Come !

Yesyes äntligen så slår dagen in då hällevikslägret börjar.
Ska bli så sjukt kul att få åka dit och träna en hel vecka, med en massa andra gymnaster.
Jag och Astrid åker i olika bilar vid klockan 9 och sen kommer Saga från kalmar, men hon åker typ kvart över nio och Sally kommer sist som vanligt för hon ska köra tio.

Men nu får ni ha de så bra i tråiga älmhult medans jag studsar runder.

Puss !

Inte färdigpackad.

Jaow, då har hälften gått eller åkt hem så de e bara Emme och Håkan kvar och dom är ute och kastar pil men myggen åt upp mig.
Sally har vatt här en stund nu ikväll också, waveboarden och sommar krysset blev de :)
Sen tror jag att mamma ska hjälpa mej att packa klart. Har inte packat ner något i väskorna. haha, jag e duktig jag vet.

Men detta kanske blir sista inlägget innan jag åker imån, få se om jag hinner skriva imån på morgonen.
Men annars kommer jag sakna er och ni får ha det så bra, smsa ni som kan men kanske inte svara eftersom vi tränar och ingen mobil då.

Puss & Kram !

Släkten e här:)

Jaha, Sally och ja var tvugna att köra till maxi och köpa leggings eftersom vi inte hade några långa. 
Men nu har en liten del av släkten kommit för vi firar ju mamma :)
Finns inte så mycket att göra när dom e här och jag har inte packat klart. Jaja, jag måste göra de sen.

Puss :*

Packa . ?

Jaha, nu måste jag packa, jag har inte en aning om vad ja ska ha med mej.
Plus att jag hatar att packa i väskor, brukar för de mesta packa i husvagnen för två veckor och då tar jag nästan med mej hela gaderoben. Men nu ska jag vara iväg i en vecka och ska packa i väskor. Hur ska detta gå ?

Jag ska ju mest ha med mej träningskläder eftersom de e ett träningsläger men ja vet ju inte om de blir varmt eller kallt. ååååh ! hjäääälp mej !

Mammas födelsedag !

Godmorgon sötnosar.
Idag så fyller mamma år så vi ska fira henne, men jag måste verkligen packa idag också eftersom jag åker till hällevik imorgon och är där i en vecka, så jag kommer inte blogga eftersom jag inte tar med mej datan för de skulle jag aldrig gjort och vi tränar typ från 9-17 eller något sådant.

Förresten har jag inte sovit så gott som jag sovit inatt. Sängen va så varm och go. Och mjuk och gosig. hihi.

Skriver mer sen.

PussPuss :)

Natti natt :)

Blir inte redit som jag vill, men jag får lösa de en annan dag för nu är ja trött och ska sova (:
Jag har råkat radera allt två gånger, alltså de nya jag har gjort, jobbigt som satan.

Men vi syns imån, puss på er alla söta bloggläsare :*

Ursäkta röran, bygger om !

om man nu ska säga så xD

om ni märker att de inte ser ut som de ska.

Bröst på snyggast.se ?

En sak jag inte fattar är varför ska man visa bröst och dyligt på bilder ?
Tillexempel på bilddagboken så finns det en sak som heter fokus för er som inte vet och där får man betala 10 kronor för att synas i en ruta i 5 minuter, och där är ALLTID någon som visar brösten och får 2 miloner komentarer, som hett, sexigt, kom till mig. Åså vidare. Hur jobbigt som helst. 

Och på andra hemsidor som till exempel vackrast.se och snyggast.se, på den 1-20 listan på tjejkategorin så finns det bara tjejer med fotbollar som bröst. Normalt ? Nej. Varför inte lägga in dom här bilderna på en porrsida ? Vilket är vackert brösten? Tror nog dom menar hur folk ser ut inte deras kroppar. 

Det är riktigt irriterande !

Puss på dagen :)





Va ju och badade idag med Frida, Axel, Philip och Elias. Kan ju säga att det var sjukt roligt. Frida och jag vi stannade i rutschkanorna så det inte blev grönt, haha. Och i den där vildforsen så gick de som fan. När jag var nere en gång satt byxerna nästan i knäna. Vilket tryck det är när man faller mot vattnet, det har jag inte tänkt på innan. Innan vi skulle hem åt jag, Elias och Philip på mc donalds och killarna satt och sjöng snapsvisor när dom skulle dricka. haha ! Och i kön så stod dom och petade på oss och de va en gubbe o en tjej emellan oss, gubben ba "är dom där lika gammla som er eller?" haha, han tyckte tjejer utvecklades snabbare än killar och han tyckte att dom betedde sig som fem åringar. Haha.

När man kommit hem så va man med frida lite och jag har precis kollat på "Snålvatten och jäkelskap" :)

pusspuss :*

Aqua mera - växjö

Idag åker jag, Frida och Axel mf till växjö äventyrsbad, ska bli roligt eftersom jag aldrig varit där innan :)
Så vi åker om en stund och kommer hem ikväll eller något, fråga inte mej det är inte jag som har bestämmt att vi ska dit. :P

Pussah så länge :*

godnatt :)

imån ska sanna upp klockan halv åtta för man ska ju iväg och bada med frida o axel med fler .
Får väl lägga mej i vettig tid idag, men de kommer de inte bli ':)

kommer inte skriva mer idag, puss och god natt <33

Fjortisar ..

Så uppfattar jag en person som fjortis:
♥ Pushar upp brösten på bilder så det ser ut som dom har fotbollar innanför tröjorna. Fult som stryk.
♥ Har två liter idomin på läpparna, som dom tror är så satans snyggt, men vita läppar? Har dom frusit till is eller ?
♥ Hur mycket brunkräm/fondaton/puder som helst i ansiktet, sedan har man inte vatt så noga med att få de jämnt så det bruna slutar precis efter hakan.
♥ Så mycket mascara så ögonfransarna sitter ihop i klumpar.
♥ Korta linnen, som slutar precis övanför navlen, för vissa vill visa att de har piercat navlen eller hur bruna dom är eller så säger de att dom e tjocka för andra ska säga att dom inte är det.
♥ Korta kjolar som dom tror är sexigt.
♥ Putar alltid med läpparna på bilder, och det första jag skrev visar brösten
♥ Man kan tro att tangentbordets w knapp har hakat upp sig, men det är ju bara en fjortis som skriver: "ffjowrtiwsbäwstiws" en på min msn som heter det på min msn.
♥ Man kan tro att vissa fjortisar stammar eftersom de skriver : "Du är ttieep sså snygg bbah"
♥ Om det kommer ett litet kryp som går förbi så skriker de rakt ut " omg omg omg omg"
♥ Dom vickar fruktansvärt mycket på röven när dom går.
♥ Hårsnoddar på benen ( fjortisband)
♥ Typiska kläder för en fjortis är jeansleggings och en randig tröja från gina tricot.
♥ ALLT ska vara rosa i fjortisarnas värld.

Ja, har jag sagt att jag inte är en fjortis nej ? Jag har eller gör inte alla dessa sakerna på en gång, den randiga tröjan köpte jag i måndags. I tisadags hade jag chinos med fjortisband på benen, och de kan vara snyggt. Vissa säger jag har massa brunkräm men det är som jag är solbrännd. Jag andvänder endast puder och det är ytterst lite, kan väl ha rosa läppglans ibland men inte överdrivet mycket.
Så nu har ni fått min uppfattning om fjortisar !


TRÅÅÅKIGT!

Det finns verkligen ingenting att göra här i världen !
Robin snodde min eller inte min men pappas laptop som jag e inne på nu för tiden eftersom den andra är sönder. Så nu får jag va inne på robins stora datan som finns i källaren och här nere händer det ju inte ett skvatt.

Jag kan ju inte göra ngt eftersom de regnar ute och ja kan inte göra volter på´studsmattan för den e blöt och så kan ja inte köra waveboard. Det enda ja kan göra här inne är att städa mitt rum eller dammsuga och de e ju det tråkigaste som finns. hmm ? ja, jag vet, jag kan baka, men vad ? Jag får alltid problem antingen vet jag inte hur eller vad jag ska göra.

Aja pussar och kramar <3

Regn !

Hallow alla som läser min blogg :)
Vaknade ungefär tio idag, men ja sitter i sängen ännu och lyssnar på musik och är inne på msn. 
Jag vet inte redigt vad ja ska göra idag. Det regnar ute och Sally är på liseberg och Frida visste inte om hon hann vara idag. Menmen, jag får underhålla mig på eget sätt. Ska packa badgrejer idag iallafall eftersom att jag åker med frida axel, elias och elof  (fridas och axels föräldrar också) till äventyrsbadet i växjö :) ska bli kul de. Lördag lär jag får packa också. Hällevik på söndag ju (:

Pussar och Kramar ! <3

Sötnosen.

godmorgon :)
Idag ska man träffa sötnosen Sally som jag inte träffat på över 2 veckor eftersom jag har vatt på öland, men nu jävla ska vi träffas och göra de vi brukar :D Vi ska även göra en film eftersom vi vatt bästisar i 8 år nu och de e bilder på bara oss som ska ut på youtube :)

men n ska jag nog äta frukost. Puss <3

Frida :)



Igår sov Frida hos mig , trevligt de . Somnade kanske halv två men när jag somnat ringde en dolt som ja viste va Axel. Så jag blev arg och sa " Vafan vill du?" haha xd Sanna goes angry :P Aja men vi vaknade typ halv 11 idag men vi låg i sängen till typ 11. Sen åt vi frukost.
Senare på dagen så traskade vi ner glada i hågen och tog oss en kladdkaka på hatmans och sen gick vi runt lite i stora älmhult och alla glodde eftesom vi hade chinos med fjortisband på benen , hihi. Men vi satte oss lite och kollade på folk som skulle på tågen och sen innan vi gick hem så gick vi till torggrilllen och delade på en tallrik pommes. Sedan stack vi hem till Frida där vi busade med hennes söta lillebror, han skrattade som fan , tss.

Finns mkt mer att säga om dagen men det orkar ja inte,

Pusspuss <3


Växjö :)

Idag ska jag och Frida ta tåget till växjö och shoppa :) KulKul 
Eftersom det är rea så va jag tvungen att åka dit. Eftersom chinosen kostar 50 kronor så ska jag ha två stycken ;) Sen tänkte jag att ja skulle ha en stor randig (rosa och vit) tröja som vart enda människa har. Sen jeansleggings tror jag. Sen hittar jag säkert en massa annat också :) 

Så Frida kommer hit om en stund, fast vi ska åka klockan 11:02 men vi går dit typ kvart över/halv.

Pussah !

Böda 2009. <3





Nu var man hemma igen då. Efter två underbara veckor på böda även om vädret inte var speciellt fint. Men jag har ju umgåtts med en söt liten flicka som blir kortare och kortare varje gång jag ser henne även om hon e 2 år äldre än mej. Jag pratar om Cilla. När vi kom till böda fick man direkt en stoor bamsekram. Hennes kramar e mysiga :) Sedan satt vi och snackade om allt från a-ö dvs killar, hur andra människor ser ut och en massa annat. Vi bodde granne med tomten också. haha, nej men han hade hängslebyxor utan tröja under och en stoooooor ölmage . hihi. Aja sedan slapp jag att sätta upp förtältet. Så jag och Cilla traskade ner till stranden och tog kort vid trampbåtarna och så gick vi i lilla "centrum". Sen va vi hela kvällen och mysade.
Som jag sa innan va de ju inte så fint väder men vi hade saker att göra endå, hoppade på den stora studsmattan för det mesta dom första dagarna. :) 2 flickisar funkade men jag vågade inte mer eftersom studsmattan va blöt en dag när vi va där och då va det inte en människa där, men dom andra dagarna va de ganska mycket folk så de blev några salto då och då. Och jag har ju sett en massa killar med magrutor. grr ! Sen har jag kommit på att jag tycker killar med chinos e snygga. Haha, en som gjorde helskruv bakåt. Jaha, där kände jag mig lite utklassad. Och så va där kanske en 11 åring eller hur gammal han nu va som kollade på mig gjorde de han skulle o kollade på mej igen precis som såg du vad jag gjorde. Det var lite störigt. Cilla och jag badade i poolen en gång eftersom de kostar 20 kronor per dag. Men när vi badade i den kalla poolen så såg jag att han som låg bredvid mig hade magrutor. Så där kunde jag ju inte släppa blicken mer. ajajaj, sen så frös vi så läpparna va blåa så vi duschade i varmvatten i den där omkläningshytten som finns där och när vi stod där och duschade så kom det in två fåglar flygande och Cilla bara skrek när jag stod och blundade i duschen , haha ! En annan dag plockade vi blåbär i skogen, jag och Cilla va så lata så vi plockade stora buketter med blåbärsris och satte oss på ett träd som hade blåst ner och plockade av blåbären . ( Bilder kommer) Sedan så har jag ju solat och badat och kört trampbåt och då skulle jag bada från den och pappa bara nej men det är nog bara en meter eller något och jag hoppade i då var det till näsan på mej. Jisses så kallt, jag kunde knappt inte andas. Sen har jag spelat mini golf 4 gånder och jag förlorade alla. haha ! Sen så hittade jag en waveboard som jag köpte och dagen efter eller vad de va så köpte Cilla också en, men när hon skulle lära sig köra på min så kom "Råttan" och "Hamstern" som vi kallade dom och då skulle ju dom vara coola, men vi var coolare för när Cilla köpt sin så körde vi när det var mörkt och vi har ju lysande hjul så vi fick 92 komentarer om dom och en massa små ungar efter oss. Fyyy så jobbiga dom va.

Iallafall har de varit sjukt underbart på böda <3

Nu åker jag !

Jaha, då var lördagen inne och det betyder att jag åker till älskade böda sand. I två veckor får ni stå ut utan mig och hur ska de gå ? Jo de går nog bra för er med jag kommer sakna er . Men det bästa med allt är att jag får träffa Cilla som jag bara träffar en gång om året. Yihiii.
Om ni vill ha tag i mej dvs smsa hela tiden och ring om de bara är viktigt.
Just nu är det molningt sa Cilla men algblommningen är borta. (:

Pussar & Kramar ♥

Killar jag faller för !

Igentligen har jag inte ngn speciell sak som jag faller för.
Jag märker de när jag pratar med personen elr kanske bara ser människan.

Men så som jag vill ngn ska vara är när den är social har humor inte tjurar hela hela tiden. Kan göra saker tillsammans även om han inte tycker de e roligt. Persones ska ju inte se ut som en gris utan va sjukt söt, de gör saken bättre och jag faller mest för blondiner ! Dom e söööööta! Och spret hår <3 Omg jag dör nästan när jag ser en sån människa !

aja nu vet ni lite iallafall, (:


Sally Hallberg = Hund

Nu ska jag berätta nackdelen med Sally, det är att det tar typ 2 timmar för henne att äta en macka, fast det har bättrat sig nu än när vi träffades första gången då tog de 4 timmar och hon skulle alltid göra allt annat, ex att visa mej alla nya grejer xD Och nu åt hon precis kebab som en hund haha ! Låg i sängen och tuggade på brödet som om det var ett stort ben. Och lat är hon också xD Jag sitter bredvid flaskan med vatten som hon har och så skriver hon på mej att jag ska ge henne de xD

Fast det finns en massa bra grejer med henne också.

I LÖV JU BOOBIEWOMAN <3

Sally :)


Just nu sitter man hos Sally och hon hjälper sin pappa med något. Så jag ska smyga in en bild på henne hade ja tänkt mej :D Får se vad vi ska göra.
Puss <3

fan nu kom hon och såg vilken de blev :@

1 day <3

Har inte gjort så mkt än så länge idag. Packade in dom sista kläderna tror jag iallafall, vet inte om jag glömmt något, men det lär jag märka (: Har kommit på att jag har typ inget svart med mej xD Limegröna mjukisbyxor, oranga shorts, ljusblåa shorts, orange tröja och en massa massa rosa ;D
Men sen idag ska jag först träffa Sally sen Frida, eftersom jag MÅSTE träffa dom innan jag åker imån och Frida åker också imån fast till Lysekil.

Skriver mer sen idag,

Pusspuss <3

Kvavt !





Fasen va kvavt och äckligt det varit hela dagen. Men jag har gjort mkt endå, har packat det mesta och igentligen skulle ja vara med Frida & Sally men blev bara Sally eftersom vi bara va i en och en halv timme typ. Men vi hann med mycket endå.
Hoppat, datan snackat o ja de vanliga ;D

Men snart ska jag sova, ganska trött.

puuuuss :*

åska !

fyyy fan va jag hatar åska, har iallafall packat det mesta till lördag iallafall, men de e ju så svårt att packa när man ska va borta i två veckor. Man vet ju inte om man tar med för lite eller för mycket.
Cilla är iallafall redan framme och de e sjukt fuskigt. Jag vill dit nuuuuu ! Medesamma !

Pussar <3

Packa (:

Vaknade för ganska längesen men jag satte på datan vid typ 10.
Jag ska nog packa hela dagen men jag ska även hinna med att träffa Frida och Sally, så vi får se när det blir av (:
Men jag vet knappt vad ja ska ha med mej, kläder, pengar ?

Nej nu vet jag inte vad ja ska skriva mer, Pussar ! <3

Pang bom !

 

Asså fyfan vad hemkt ! Men vilken idiot som gör de :s

I LOVE MY SHUTTER SHADERS!


Marknad ;D



I morse låg någon och petade på mej och de visade sej vara Sally eftersom ja sov hos henne . (: Och hon tjabbade på och jag också:
- När skulle vi möta frida ?
- Halv ett eller nej tio i
- KLOCKAN ÄR JU FÖR FAN HALv ETT !
Och då hade vi sovit til halv ett ! Vi fick skynda oss som satan, men hennes tåg var försenat så vi hann ;D
Gick på marknaden typ hela dagen och jag och frida köpte shutter shaders fast i solglasögon stuk om man säger så. (dom på bilden iallafall). Sen åt vi pommes på torggrillen och så. Sen klockan typ 7 skulle frida hem och Sally kom tillbaka efter hon ätit (: Sen när hon kom tillbaka så hoppade vi eller vi hoppade inte speciellt mycket för jag snackade som en fjortis ett tag, haha ! Sen körde vi ner till Willys och satt där och sen skulle vi möta matilda på viadukten så vi snackade med henne. Och nu sitter vi här.

Imån blir det Frida o Sally men ja ska nog packa lite först (: Eftersom vi ska till böda på Lördag, Emma är ju redan där och Cilla åker imån och jag på lördag och Amanda åker på söndag (:

Kyssah ! <3


RSS 2.0