plus, minus, expo...!"#@£@£$

(-10)-(-8)= -18
exponenter hit och exponenter dit, minus, minus blir plus.. minus plus minus, då ska man subtrahera talen, minus plus ett positivt tal blir positivt, LÖS DINA EGNA PROBLEM SUCKER!

JA! Jag pratar om matteboken, jag hatar den, alltså jag kommer vekligen inte ha nytta av all den här skiten som jag lär mig, va ska man med negativa tal till? Och vad ska jag ha nytta av exponenter och sånt för!??!

Jag kan bara säga HEJ IG! på morgondagens matteprov, jag är nog ganska körd..

godnatt!

' do you feel my heart beating..

Hanna om idol!:

Lägg upp ett klipp där du sjunger :D

haha, söt kommentar, nej usch nej, tänker inte riskera att skämma ut mig för hela världen.

Kom precis på att jag har en blogg, och att jag inte skrivit idag. Skolan idag gick super fort, speciellt sista lektionen som var engelska. Efter skolan så cyklade jag och Emma ner till byn - euronics, och tog kort till våra id-kort som vi måste skaffa eftersom vi ska till bjöket snart.
Vid fem så tränade jag småbarnen, och idag har dom börjat på sin dans, alltså vilka duktiga små gymnaster vi har, kom kom ihåg hela dansen nästan.

Har hunnit att äta kinamat med mina systrar, mamma och pappa, så sabla gott och så har jag mejlat min spanskaläxa eftersom vi ska göra så hädanefter och så har jag nästan packat allt till konfalägret i helgen. Hela väskan är full men ändå så tycker jag att jag inte har någonting med mig, och jag har inte packat ner allt. haha!

Eftersom jag ska dit hela helgen så kommer jag inte blogga, men när jag kommer hem kommer det komma upp många roliga bilder.

puss!

De bästa tankarna kommer efteråt!






Sötnosar på bild!



Hallå!

Dagen gick faktiskt ganska snabbt tycker jag. Sista lektionen var hemkunskap som jag gillar mest av alla ämnen i skolan. Och vi lottade och jag fick göra mina älskade muffins, varför blev dom så fina där men inte här hemma!?!?

Melker och Emme var här i ungefär en halvtimme nyss men dom har gått hem nu. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, får se om jag har någon läxa och så kanske jag ska ta några nya bilder, men något nytt tema eller sminkning. Får se vad det blir.

puss!

AKTA NAGLARNA!



Sitter och trycker försiktigt på tangenterna för att inte skrapa bort nagellacket som jag precis målat på. Skulle inte förvåna mig om det inte torkar så jag måste ta bort det. Och jag har typ ingen nagellacksborttagning kvar.

Har precis duschat och fönat håret så nu ser det blondare och tjockare ut igen, lustigt!?
Träningen idag gick kanon bra, satte en och en halvskruven också, wooooho! Och nu är det bara två träningar kvar till tävlingen, toppen!

FAN NU SKRAPADE JAG MED DEN ENA NAGLEN PÅ DEN ANDRA.. "!¤"¤#$€@£€@£€@$!

Så ja, ett utbrott i det hela också.

godnatt!

"can´t live without you, babe"

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT LÅTEN!

Jag satt och sjöng den på tekniken men bara det jag heter i rubriken, irriterande om något! Men så frågade jag min älskade mamma och hon visste såklart vilken det var.

Har precis ätit taco och vid fem är det träning igen, och då ska vi fan sätta skruvarna allihopa, vi SKA köra det på tävligen!

The world´s greaterst!

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it mmm
I'm the worlds greatest

Fy satan vad jag älskar låten, det blir nästa låt som jag ska lära mig utantill, låter det bra? ja det gör det!
Ska bara kolla vilka som går vidare i Idol sen blir det tandborstning och sängen för min del.

Och jag har räknat ut att det är fyra månader och två veckor kvar tills jag fyller femton och då ska jag plååågas.. jag ska pierca navlen, äntligen!!

god natt! ♥

Hetast..

.. på min spotifylista just nu..

http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Eminem – Not Afraid - Explicit Version
http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Tinie Tempah – Written In The Stars (Feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)
http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png R. Kelly – The World's Greatest

Nu vet ni vad jag lyssnar och sjunger på om dagarna! :)

idol!



Hejsan!

Skola och konditionstest idag, hm, kändes som om mina lungor hade fastnat i mina revben, fyy vad ont det gjorde! Men, jag klarade det. Hemma i ungefär en timme och en kvart sen åkte jag till Haganäs för att träna. Och det gick ganska bra, men jag har massa blåmärken från friståendet. Och nästa helg ska vi tävla, detta ska gå bra tjejer och killar!

Sitter och kollar på idol, jag vill också stå där, men det vågar jag inte. Och snart är det dags för Sebastian Krantz, snygging!

puss!

"I can feel the love, it´s in the air"



Träningen gick toppen och vi är snart klara med dansen, om ni vill se hur den blivit så får ni kika in på min facebook för där finns film från dagens träning.

Ska strax hoppa in i duschen sen så ska jag kolla lite på toy story 2 som jag började kolla på igår, den är så gullig, och jag har kommit på att woody är ett väldigt fint namn, haha !

Sista inlägget för idag, god natt! ♥

En sovande emma!



Tror den söta ungen på bilden är lite trött, för hon ligger och sover i min säng, sött!

Var ju i kyrkan innan och det var sjukt segt! Sen så åt vi pommes på Ikea och kollade när 95iorna älmhult-ljungby spelade. Men fyyy va det var kallt! Skulle nog haft min vinterjacka på mej.

Emma ska hem om en kvart så får väl väcka henne snart sen ikväll är det dansträning! :)

Mot kyrkan!

Hallå!

Blir ett snabbt inlägg, har precis ätit frukost och allt det där och snart kommer Emma och då ska vi till kyrkan, haha jag går dit i mjukisbyxor, de går bra, dom slänger nog inte ut mig.

puss!

Sängen.. here I come!



Ska ta mig en dusch sen ska jag nog sätta på en film sen ska jag sova, för jag ska upp nio imorgon.. eftersom Emma och jag ska på gudstjänst vid tio sen ska hon vara här hela dagen, trevligt!

puss!

ögonen :D




Så satans nöjd med ögonen på bilden! :D

Du är så, yeah yeah, wow wow!



Åh, vilken gammal bild jag hittade, från en träning från förra året tror jag!?
Sen ska jag vara lite ego och ta massa bilder på mej, ska komma på ett bra tema bara sen sminka mig och sen fota, låter bra tycker jag.

Ni får se sen.

puss!

Film!

God morgon!

Eller någonting sånt ja. Kvällen igår blev inte som jag hade tänkt igen, så jag sov hos Frida istället vilket gick lika bra. Vi satt och kollade på en galen film som heter supersugen, haha! Och inatt menade hon att vi skulle dela täcke men det blev jag som fick det, och hon fick sova med en filt över sig, mohaha!
Just nu är hon nere i duschen och jag sitter och kollar på wild child, jag älskar den filmen!
Ska snart köra två kilometer eller någonting hem till mig, för hon ska till Alvesta, så vi får se vad jag hittar på hela dagen.

pusshaj!

FREDAG!

Fredagsmys, ohyääs! :D

Har precis kommit hem från skolan typ, fredagarna har blivit ganska sega tycker jag. Men det väll gå ann, det är ju helg nu så. Och kvällen kommer nog bli mys.

Frida kommer hit senare och då blir det film och så.

Sjukt att det är en vecka sen karlshamn, tiden går verkligen för fort..

puss!

FACEBOOK FUNKA!!!

Det är nu jag förstår hur beroende jag är av facebook.. för det är nu det inte funkar!

Finns ju ingenting och göra på datorn utom msn, men vad gör man när ingen är social?
Men jag ska snart ta tag i fysikboken sen ska jag sova, vi får se hur morgondagen blir, som det ser ut nu, kommer den bli helt kanon!

GODNATT!

I want to be with you right now, babe!



Jag kan inte.. föksök.. jag kan ju inte.. men försök.. meen jag kan ju inte.. men prova.. men jag kan ju inte.. men va gör du här om du inte vill lära dig!?!?

Ja ibland blir man galen på min barn som jag tränar. Men dom är underbara ändå. En frågade sin mamma om dom kunde köpa mig för hon ville ha med mig hem, haha så gulligt!

Har precis gjort engelska och ska läsa lite fysik också. Sen får jag då se hur det blir.

Har faktiskt inte en aning om hur min helg kommer att se ut. Kanske blir jättetråkigt, och imorgon är det redan en vecka sen Karlshamn, vänta lite nu, sakta ner tiden tack!

rubrik!?!?

- i miss u!

Hallå!


Skolan var väl ganska okej, och den gick ganska fort. Riktigt slapp idrott, körde valfri aktivitet, och sen "sprang" vi två och halvan, haha!

Just nu sitter Emme, mamma och lilla Melker på golvet och leker med massa leksaker och äter russin, och vid fem ska jag träna barnen i Klöxhult och imorgon är det fredag igen och jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Sen ikväll blir det att göra engelska och fysik, blö!

puss!

"Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop"



Sommaren är verkligen någonting jag saknar.. men jag får vänta nio månader tills nästa sommar..

Konfan va väl ganska okej, vi trodde ju först det låg vid kyrkan men vi fick köra till nästan haganäs. Vi gick rundor i det där huset och på kyrkans barntimme där jag gick när jag var liten, saknar faktiskt det, tänk vilka minnen man har där ifrån och det var där jag träffade alla mina vänner.

Imorgon är det skola igen så det är dags att sova snart.

puss! ♥


.



You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take

Shopping i växjö..




.. men mamma. Hon tyckte vi skulle åka någonstans idag eftersoom jag har studiedag idag, och jag måste säga att jag är lite avundsjuk på dom på John Bauer i växjö som får ledigt torsdag OCH fredag, hm.
I alla fall, i växjö hittade jag äntligen ett par höga jeans, I LOVE THEM! Och lite annat skit, se bilderna.

Vid fyra är det konfa i församlingshemmet som ingen vet var det ligger exakt, men vi satsar på det vid kyrkan, haha!

puss!


You´ll be in my heart, now and forever more!



Träningen gick tusen gånger bättre än igår. Bättre skruvar och allting kändes det som.
Kul att vi ska tävla mot ett lag i gottåsa kup, rödeby, som jag aldrig någonsin har hört talas om innan, alla trodde det  var ett danskt lag men dem var visst från där Karlskrona ligger.

Imorgon är det ju studiedag och då ska mamma och jag någonstans och shoppa. Frågan är vart.
Så det blir en myskväll med sängen och kanske med en film.

puss!

päron dricka & vindruvor.

Är en ganska god kombinaton!

Kom nyss hem från skolan och denna dagen är betydligt bättre än gårdagen.
Är trött på denna kylan så jag tog på mig min varmaste nyaste vinterjacka i morse, mysigt!

Ska se om jag hinner träffa Sally innan träningen, menmen, som sagt så ska jag träna ikväll och jag ska inte landa på trampetten och få ett blåmärke till, promise!

puss!

skit skit skit dag!!!


- That time I never forget..

Träningen gick väl inte så bra, ingenting gick bra idag, usch, vilken jävla skit dag!
Hoppas dagen blir bättre imorgon, vilket den måste bli och då ska jag träffa Sally som jag inte gjort på jättelänge.

Trött och tjurig.

hejdå!

hissar och dissar!

Kände att det var ett tag sen nu, så here we go!

+
Mina vänner.. dom är dom bästa!
+ Mjukisbrallor, för dom är så otroligt mysiga, särskildt efter en äckeldag utomhus i spöregn.
+ Att det är studiedag på onsdag, och då ska kanske mamma och jag åka och shoppa!

- Origentering, jag ser inte meningen i det hela, jag kommer aldrig ha nytta av det i framtiden. Om jag skulle springa vilse skulle jag inte ha en karta med mig i vilket fall som.
- Höstvädret som är just nu, kallt, blåsigt och regnit.
- Folk som lyssnar på andra och kopiera deras uppfattning om folk när dom inte ens känner personen.

Äckel friluftsdag!

Hej..

Kan säga att detta var den äckligaste och blötaste dagen i hela mitt fjortonåriga liv.
Först vid halv nio hade vi frisbeegolf i Haganäs, eller andra sidan Älmhult om man säger så. Sen upp till skolan och spela badminton och sen ner till ikea för och äta sen upp till OK älme, orientering där och det regnade och regnade och regnade, och vi blev blötare och blötare och vi gick vilse, men då hittade vi Johanna och Nellie så vi gick med dom. ALDRIG MER FRILUFTSDAG I REGNET! Det ska alla ha riktigt klart för sig!

Vid fem får jag inte sitta stilla heller för då är det gymnastik träning i haganäs, och då slipper jag i alla fall att cykla dit, tack för att bilen finns!

puss O hej!

1,2,3,4,5,6,7,8...



Idag har jag nästan inte gjort någonting annat än och dansat, Saga och jag satt från klockan halv ett till typ fyra för att bara hitta en låt att dansa till och komma på danssteg men dom fanns inte, sen så kom vi på en dans på 1:18 på tio minuter, haha!

Har även dansat med resten av gymnasterna för en stund sen, och det gick väl också bra, måste säga att min, Sagas och Sofias åtta var finast av alla, haha!

Nae, ska sitta hhär en stund till sen nana, och tagga inför friluftsdagen imorgon med freesbeegolf, badminton och origentering, kul? nääe!

puss!

Göra fristående med...



.. ja vem ska jag göra fristående, jo med SAGA! :D
Över ett år sen vi träffades utanför gymnastiken förutom i fredag då det var Karlshamn.
Men vi ska i alla fall börja på ett fristående till våra 6-9 åringar, ja nu ska vi se hur det här ska gå. Har ju aldrig gjort ett fristående som ska vara med på en uppvisning innan. Aja, så det blir fristående och en massa snack om bland annat Karlshamn och killar, det vi brukar snacka om, haha!

Var på gudstjänst i morse och då var det även dop, seeegt! menmen, får väl stå ut 12 gånger. Och ikväll blir det dans.

puss!

i miss you!

Nu tar jag och hoppar in i duschen sen ska jag allt sova.
Imorgon ska jag och Frida på en sabla gudstjänst klockan tio på morgonen, ingen sovmorgon inte.

GODNATT!

You are too good to stop thinking about!

Jag känner mig riktigt lat, jag har suttit här sen klockan elva i morse med en film emellan och godisköp på willys. Det var min dag. Men jag har faktiskt rätt till att vara lat tycker jag allt.

Så det är lika bra att jag sitter här resten av kvällen också.

Karlshamn!



Tack så hemskt mycket för en sjukt underbar kväll igår, ett speciellt tack till; Frida, Sofia, Emma, Selma, Amanda, Elvira och Saga, och till en speciell person..! Verkligen värt 130 kronor!

Men nu är jag sjukt trött, och mamma och pappa är och firar min morbror så dom kommer väl hem om någon timme.

puss!

good night babes!



Ska strax gå och lägga mig trots klockan är tjugo i tio, man ska ju vara pigg och glad imorgon.
Skriver nog innan vi åker imorgon.

puss!

Torsdag, one day left!



Dagens outfit!

Jeansleggings - Lindex
Linne - Ullared
Skärp - H&M
Kofta - H&M
Mössa - Indiska

Imorgon smäller det, då är det dags för Karlshamn som vi längtat efter länge, denna veckan har gått riktigt fort, sån tur är.
Skolan idag gick också fort, har ju röstat i skolvalet också. På idrotten hade vi origentering i klöxhult, och när jag och Frida sprang i en skog med en massa massa mini granar och björkar så var det ett ställe som såg ut som en uttorkad bäck, så jag hoppade ju ner där, men jag såg ju inte att det var vatten, och där stog jag och skrek i 15 om inte 20 cm högt vatten, så jag fick gå med blöta byxor, skor och strumpor resten av idrotten, smart Sanna, smart!

Vid fem blir det och träna ungarna i Klöxhult och sen handla taco till i morgon.

puss!


Godnatt!



Nu är det dags att sova för min del, imorgon är det torsdag och det innebär skolval och redovisning av våran lilla uppsats eller vad man kan säga av Moderaterna. Ska även träna småbarnen imorgon, så den dagen ska nog gå fort så det äntligen kan bli fredag och Karlshamn.

god natt!

Vänner är som diamanter, sällsynta och dyrbara!



Jag kan knappt förstå att just jag har fått så underbara vänner som ni,
helt obegripligt, det är ni som gör att mina dagar blir dom bästa, att jag
orkar med allt, och jag vill verkligen inte mista er. Alla fina minnen som
vi har än så länge och dom vi kommer skapa i framtiden kommer jag
aldrig någonsin glömma.

Och kom ihåg, jag älskar verkligen er!

Skola o Köökan!

Tjosan!

Skola igen, och idag var det dags för den årliga skoljoggen, som borde heta skolvandringen för det är inte många som springer den, men jag och Frida vandrade i lugn och ro. Vi fick även sluta tjugo minuter tidigare eftersom vi inte hade någonting och göra, toppen!

Emma, Frida och jag ska gå några meter ner till kyrkan vid fyra för rundvandring, woho, ehh?

puss!

I think I like you... AWESOME!

Trött, irriterad och superglad på en gång!

Haha, meningen över stämmer ganska bra faktiskt, jag orkade inte göra de sista meningarna i spanskan men jag var tvungen så dom gjorde jag, och jag är irriterad för jag inte fattade ett skit av spanskan, eftersom dom översatte och så när jag var på begravning och nu kan dom inte göra det igen... och glad är jag som satan, men jag tänker inte säga varför, hihi!

god natt!


can´t fight in the moonlight!

- I think I like you..

Hallåå :D

Andra dagen i skolan denna veckan, och bara tre dagar till helg och Karlshamn.
Skolan gick hyffsat fort förutom tekniken som går så sabla segt och jag lär mig ändå ingenting på dom där jävla lektionerna.
Efter skolan stack jag, Fia, Frida och Emma ner till byn och kollade lite kläder och så åt vi pommes på torggrillen. Sen vid fem blev det träning, och den gick bra den.

Ska snart hoppa in i duschen och göra dom sista uppgifterna i spanskan innan jag ska sova.

puss!

it´s now I understand how difficult it´s to get you out of my mind.

nu, är det dags för mig och gå och borsta tänderna. Ingen spanska gjord här inte!

godnatt!

i miss!



- brunbränd kropp och riktigt blondt hår, åh, I miss summer time!

Måndag vilket innebär en ny vecka och en ny skoldag. Skolan gick ganska snabbt fast vi slutade halv fyra idag, tur är väl det! Emma hängde med efter skolan och vid fem blev det träning igen, men världens bästa gymnaster. Tränat inför gottåsa kupp som vi ska vara med i, och vi ska komma hem med guld, det är verkligen ett måste!

Ska strax kolla lite på spanskan som vi har tills på onsdag sen blir det duschen och sängen.
Kan sammanfatta denna veckan lite:

Måndag:
Skola & Träning
Tisdag: Skola & Träning
Onsdag: Skola & Konfasak
Torsdag: Skola & träna småttingarna
Fredag: Skola & KARLSHAMN :D
Lördag: Slappedag och snacka skit med Emma
Söndag: Slappedag & träning

Som sagt jag har fullt upp...

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you



hahaha, fiin bild, jag kom och gjorde en jättefin kullerbytta från sida medans Emma stod på huvudet och då slutade det såhär.

Nu ska jag ta och sova, så jag orkar med denna fullpackade veckan!

puss!

the dancing queen!



Hemma från söndagens dansträning, gick faktiskt bra idag.
Skulle vilka börja dansa utanför gymnastiken igen också, men tyvärr finns det ju inte fler dagar, så det går ju inte, är ju fullbokad vart enda dag nu. Bara fredagar och lördagar jag är ledig nu för tiden, knappt det. Men jag väljer ju själv att träna gymnastik/dans 3 gånger i veckan och träna barnen en gång i veckan, och nu konfirmationen. Sånt är livet.

Ska snart hoppa in i duschen och sen sitta här lite och sen sova, för imorgon är det ju skola igen, snälla ge mig höstlov eller jullov!

helgen med Emma!




Lördag:
Åkte till Emma vid elva ungefär eftersom mamma och pappa släppte av mig där för dom skulle till mormor, och Emma hade såklart inte ätit frukost när jag kom, andra gången slöröven sover när jag kommer, jag ska ge igen bara så du vet.
Blev datorn och ut och ta foto, och vi spelade barn geni, 7-12 år och vi kunde inte ens frågorna, dom var ju as svåra!
Vi åkte hem till mig ungefär vid halv åtta och då beställde vi en varsin kebabtallrik och så kollade vi på dansfeber, Nassim al fakir var ju riktigt grym, han passar som Beyoncé, haha!

Söndag: Vi åkte till växjö vid elva för en liten shoppingtur, trevligt trevligt, var och shoppade på nya "grand sammarkand" riktigt fint och kommer ju bli kanon med alla affärer som flyttar dit ut sen, och new yorker som har så fina kläder ska ju flytta dit, toppen! Men jag fick med mig hem ett par skor, en gråsvart ögonskugga, en blå och svart bh, och ett par blåa trosor, kanon! Vet inte riktigt om jag ska ha skorna i Karlshamn, jag blev ju så lång i dom. Men vi får ta och se.

Nu ska jag redigera lite bilder.

pussar!

växjö med Emma!



Hej!

Skrev inte igår för jag var hos Emma hela dagen sen hängde hon med till Älmhult för idag ska vi till växjö och se om vi hittar någonting fint.

Skriver mer om igår och idag när jag kommer hem där ifrån.

pussar!

kladdade lite med designen .

Vad gör man när man har tråkigt?

Jo man fixar lite med bloggen, blev väl inte så fint, eller okej, hyffsat bra blev det. Men jag orkar inte göra mer nu.
Så jag tror jag ska gå och borsta tänderna innan jag somnar med datorn i knät.

Förresten, är det någon som vet hur man ändra datumet till en annan färg, jag hittar inte det!

godnatt!

Markarydsmarknad!



Såklart så skulle min söta syster ta en bild på oss i år igen när vi var på Markarydsmarknad. Så jag lånade den från hennes facebook.
Hittade ingenting i Markaryd förutom snygga killar, förlåt, men jag kan inte låta bli!

När jag kom hem var jag sugen på godiset jag köpte innan idag och då var där inte mycket kvar när. Min bror har varit hemma hos oss, kan han aldrig köpa eget godis???? När han bodde hemma blev han galen på mig när jag åt hans godis, men han äter ju bara upp mitt.. jaja, jag får väl stå ut.

Imorgon ska jag ut till Pjätteryd och träffa Emma, kanon!

puss!

FREDAG! :D

Hejsanhoppsan!

Skola en sista dag innan helgen, skön!
Ikväll blir det hemmabakad pizza, godis och markarydsmarknad men mamma, Linda (och pappa?) trevligt trevligt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, en vecka till karlshamn, toppen! :D

puss!

Kebab time!

Fasen vad duktiga vissa av mina gymnaster jag tränar är. Perfekta saker, hm, konstigt att dom kan det utan att man säger till dom.

Sitter och väntar på att pappa ska komma med kebabtallriken till mig, mums! Men det tar ju evigheter som vanligt innan han kommer hem, men jag börjar bli van faktiskt.

Ska äta, kolla på engelskan och idol.

puss!

Lev livet, man vet aldrig när det är slut!

But you should know, when it gets too cold, you're not alone, I'll melt the snow

Hemma från skolan nu och den gick ganska fort idag också, och vi hade nästan bara slappa lektioner idag eftersom många av våra lärare var sjuka så vi hade vikarie.

Ska ta och duscha håret nu, och sen ska jag sätta mig med engelskaglosorna och så ska jag kolla lite på fysiken/kemin som vi ska ha prov på imorgon, men det är det där säkerhetstestet som man har i 6-9 så det kan man vid det här laget.

Och ikväll vid fem ska jag upp till klöxhult och träna dom söta små barnen.

puss!

konfirmationssak.



Hey!

Hemma från konfirmationssaken, satt och lyssnade på prästen i en timme, och det var inte så speciellt intressant. Efter det körde pappa ner mig och Emma till haganäs för att vi skulle kolla lite på 96ornas match, men såg bara en kvart eller någonting.

Nu ska jag bara sitta här och slöa och imorgon är det skola igen och nio dagar till Karlshamn, yääy!

puss!

begravning.



Hej mina vänner!

Var ju ledig från skolan idag eftersom jag och många andra skulle på Gabbes begravning idag, jätte fint var det. Och massor av tårar föll ner för kinderna.
Menmen, hemma nu i alla fall och har inte en aning om vad jag ska göra. Vid halv sju tror jag det var ska jag och många andra på inskrivning i kyrkan till konfirmationen. Ska vi se hur detta kommer bli.

Puss!

tung dag imorgon..


BILD FRÅN TRÄNINGEN!

Ska stänga av datorn och slänga mig i sängen och sova, ingen skola för mig och många andra imorgon, för då ska jag på begravning, som jag egentligen inte vill gå på för det är så sorgligt, men jag går ändå, dagen kommer bli tung.

G O D N A T T !

snabb skoldag!



Tudiluu!

Skola igen, och den gick så jävla fort, förutom sista lektionen som är teknik, usch! Jag har inte lär mig någonting på dom här två teknik lektionerna så varför ens ha dom?

Efter skolan cyklade jag, Emma och Fia hem till mig och åt lite och gjorde spanska och franska. Sen träning från fem till sju, och det vimmlade om småbarn från den mindre gruppen, gosh!

Hemma nu i alla fall och sen vid åtta ska jag kolla på idol, ska bli roligt och se igen. Audition är ju roligast av allt, för där finns det en massa kasst folk som tror dom kan sjunga, haha!

Var på väg och lägga in bilderna innan, men så klart tog Saga och Emma slut på det på träningen innan, så dom kommer när kameran är laddad..

puss!

ullareed :)

förlåt, förlåt, förlåt!

Jag orkar inte lägga upp bilderna från igår idag henner, jag har knappt ingen lust att blogga, jag vet inte vad jag ska skriva om. Det händer ju samma sak varje dag i skolan. Det var bättre i sommras då hade jag mycket och säga och skriva om, då hände det i alla fall någonting.

Men jag kan berätta lite om träningen igår och idag. Igår dansade vi ju och vi var verkligen inte många, men jag trodde vi började halv åtta men då började vi tydligen sju, så vi fick köra som galningar hem från mormor men jag hann dit, och dansen börja ta sig.
Idag tränade vi till gottåsa kupp. Och vi ska köra helskruv och ALLA satte den ett av varven, toppen tjejer! Vi ska klå dom ännu en gång.

Nu ska jag fortsätta kolla på ullared som precis startat igen, man vet ju aldrig om man kom med, dom filmar ju alltid mig när jag går förbi samma sak med böda programmet, det ska bli roligt och se :)

puss!

i´ll be right here waiting for you.

Hey sötnosar!

Kom hem från en dryyyyg dag i skolan precis. Den var faktiskt riktigt dryg!
Massa lektioner som aldrig tog slut, kändes det som.

Om 55 minuter är det träning i haganäs igen, det ska nog bli kanon som vanligt.

skriver mer ikväll och då kommer bilderna från igår.

blööö

har ingen lust att blogga idag, hörs imorgon!
puss!

i min fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar.

åker till mormor nu, tar med kameran!

puss!

i look up to the sky, and now the world is mine.



Jag är trött!

Men jag ska då inte sova! Imorgon åker jag till mormor och vid halv åtta så börjar dansträningen igen, toppen!
Men jag tänker inte skriva mer idag för nu ska jag ta ett glas coca cola och se vad mamma och pappa kollar på, på tv.

good night sweetheart! ♥

skruvarN.



Har precis skruvat ihop mitt nya skrivbord, alldeles själv fast jag svor några gånger eftersom man kunde skruva det på två olika håll så jag skruvade såklart fel första gången. Ska sätta dit en låda också men den ska vi måla vit först för den fanns bara i blå och träfärgad.  Och lampan på hyllan skruvade jag också upp, awesome!

Så nu ska det bara upp lite gardiner och en dubbelbyrå upp, en sån som jag har vid sminket fast två som sitter ihop, där jag ska ha tvn, wii och alla spelen och det i en av byråerna sen kläder i den andra eftersom det är så trångt i mina andra två garderober, haha!

A dream!



I natt drömde jag att jag stod på en scen och sjöng för hur många männsikor som helst, och det lät riktigt bra!
Jag skulle vilja veta om det är så bra i verkligheten också? Men jag tänker inte ställa mig på en scen och sjunga för en massa folk utan att veta om det är bra innan.

Okej, det finns dom som säger att jag sjunger bra, men jag vet inte riktigt. Jaja, får sjunga i mina drömmar i fortsättningen :p

forever young, I want to be forever young.


Jesse, Robins och Johannas misse, så myysig!

Godmorgon!

Lördag, så otroligt skönt! Ligga och slöa hel dagen. Kanske ska träffa Emma idag också.
Min förkyldning sitter i och jag hostar som fasen, och jag har lock för öronen. Dumma skit!

Egentligen skulle vi åkt till Vetlanda och Ädelfors där vi brukar vaska guld, ja, guldet är riktigt. Många som tror det är kattguld när man säger att man ska vaska guld. Men det är riktigt roligt i alla fall.

puss!

myyys!

Kebab med mamma och godis och någonting på tv med mamma och pappa, kan kvällen bli mysigare?

Vi var precis hemma hos Robin och matat hans kissemisse för han och Johanna är ju i grekland, riktigt fuskigt! Jag fryser ju som en naken katt i antarktis!

dagens outfit..


Spetslinne-hm/svartlinne-ginatricot/jeans-?/jetsetklocka-ut&penn


listen to your heart, when he´s calling for you

Hey!

Skolan gick segt idag tycker jag, men aja.
På mentorstiden lärde Emma mig lite danska, riktigt roligt, ska nog bli dansk, haha!
Vi tog ju skolfoto också idag, och jag fick världens smile på det enskillda, och jag slapp stå längst upp på klassfotot, första gången! :D

Ska försöka få mamma till och köra till affären och köpa godis tills ikväll för då blir det FREDAGSMYS för mig själv. Kanske mamma o pappa eller jo, blir datorn och tv.

Vet inte vad jag ska göra nu..

puss!

sleep and dream sweet dreams about you


bild sen midsommar!

Har precis borstat tänderna och sitter under täcket med datorn i knäet med the chipmunks musik på, haha! Påminner om hällevik för en liten tjej dansade till en av låtarna på uppträdet.

Ska sova nu för att se så söt och fin ut som möjligt på skolfotot imorgon, haha! Ni får se bild imorgon på hur jag ska se ut.

god natt!

handstående med spända vrister..

Att träna den nya barngruppen gick faktiskt bra, är väldigt förvånad över att dom är så duktiga som dom är. Ett handstående på spända vrister utan att säga till dom är inte dåligt!

Duschat, gjort engelska, och gjort en hård fläta är det jag gjort sen jag kommiit hem. Och försökt välja klädertill skolfotot.. åh, mamma går ju aldrig med på vad jag ska ha på mig. Men nu har jag bestämt,även om det inte var det jag ville ha på mig.

I look up to the sky, and now the world is mine.

http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes)

Hallådär!

Skola idag igen och det är faktiskt inte så segt nu i åttan som sjuan, tycker inte jag i alla fall.
Vi hade en ganska rolig idrott i alla fall, friidrott, det är ganska lustigt, jag hatar och springa långt men 60 meter är riktigt roligt. Och om friidrott skulle funnits i älmhult hade jag gärna gått där.

Har precis ätit lite och jag måste göra min engelska som är tills imorgon. Och ikväll ska jag träna min nya grupp med småbarn, så nu har jag inte dom minsta längre, utan dom som är näst minst, kul!
Har ju haft några av dom som är där innan.

Imorgon är det skolfoto och jag har inte en blekaste aning av vad jag ska ha på mig. Få ta och tänka på det.

puss!

The key of my heart!



- here you are, here is the key to my heart!

Vart på ikea och nere i byn med mamsen kom hem med ett rosa nagellack.. och hon kom inte hem från växjö med det randiga linnet från H&M :( men hon kom hem med tre andra tröjjor, en spetströja i form av en skjorta, en randig lite längre tröja och en skjorta som är lite längre, gullig mamma man har!

Nu ska jag kolla på fångarna på fortet och göra en uppgift på matteläxan, bläää!

jordgubbssaft & taco

Hejsan!

Skolan var okej, gick ganska fort, och solen är ju framme och det är varmt, toppen!
På spanskan satt vi ute och hade lektion, så man fick nog pyttelite färg.

Vi fick även sluta tjugo minuter tidigare idag för vi hade inget mer och göra på fysiken. Så jag har precis ätit taco och druckit jordgubbssaft.

Är också 130 kronor fattigare, köpte biljett till Karlshamn idag, shohoo!

Ska göra matteläxan sen och kolla engelskan också..

puss!

RSS 2.0