Säng och Filmmys!



Dagen har varit ganska bra, och det känns ännu bättre att vi har lov i en vecka, och det känns som det kommer bli det bästa lovet på länge, och det gillas!

Jag har inte så mycket och säga om dagen, jag är supertrött och funderar på att slänga mig i sängen och sätta på en film. Det låter riktigt bra!

puss!

- I miss U..

Outfit!



Jenans & Linne från Bik Bok
- Smycke tar jag på mig sen.

Söndag!



Godmorgon!

Första dagen på riktigt länge som jag får sova hur länge jag vill. Har ju haft fullt upp alla helger, och nu får jag sova en hel vecka hur länge jag vill!
Jag blev lite förvirrad i morse jag viste inte om någon hade ställt om min klocka på mitt rum, men mamma gjorde nog det igår.

Idag ska vi till Johanna för hon har fyllt år, så vi ska fira henne lite och ikväll är det dansträning också och idag måste jag verkligen städa mitt rum!

puss!

♥ bilden säger min dag

You are the worlds greatest, I love you ♥

S ♥ F


Jag älskar dej flicka lilla ♥

HÖSTLOV!

Äntligen ett lov, det sista lovet vi hade var ju i augusti, då sommarlovet slutade, och nu vi gått i skolan alldeles för länge, men nu så rusar höstlovet in, riktigt skönt!
De första två lektionerna var riktigt sega, sen matteprovet som antagligen gick bra gick även fort. Sen sista lektionerna gick också fort.

Frida kommer hit snart och då ska vi ta en massa fina höstbilder sen ska vi ta något annat, som har ett annat tema, vi får helt enkelt se vad det blir, och bilder kommer upp ikväll.

Hon kommer att sova här och imorgon tar vi tåget till alvesta/växjö, hon hoppar av i alvesta och jag åker vidare till växjö.

puss!

http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Eva Simons – Silly Boy

Skola, konfa och vara tränare..


Sanna Kaisson is da biff, haha!

Tjingeling!

Skolan idag var riktig slö, skolbio på morgonen och vi kollade på en film som hette corps bride, kan säga att den inte var speciellt bra, okej den var gullig men ändå var den inte bra!
Efter det hade vi lunch, idott och engelska sen slutade vi. Dagen kunde inte bli bättre.

Vid fyra var det konfa igen och vi stod och kollade på orglen i 45 minuter, yeey jätte roligt... sen fick jag skynda mig till barnens träning och sån tur var va vi inte så många idag..

Nu ska jag ta och äta lite sen blir det att plugga plugga plugga för imorgon har vi äckligt matteprov på geometri.

pussar!

Örhänge!



hugo e gullig säger han.. okej jag kan hålla med.. ♥


Konfan var inte lika roligt idag som förra gången. Men äh, jag överlevde.
Fick en ide från en annan blogg som jag såg igår där hon pärlade örhänge. Så jag testeade och dom blev ganska coola faktiskt. Bilden är suddig eftersom jag tog den med iphonen, men ni ser i alla fall.

Ska snart se vad som finns på tv och så ska jag läsa lite också.
Imorgon blir det skola och tre lektioner, eftersom vi ska på skolbio typ hela morgonen, toppen!

puss!



Daah, den har ju varit i frysen :o

Hallå!

Skolan idag och den gick riktigt fort, på spanskan var jag hos skolsköterskan fast det tog bara 20 minuter, snabbt, och allt var bra. 164,5 hej, tror inte jag kommer växa så mycker mer. Fast hon säger jag ska bli 168, tror inte de eftersom jag har växt ungefär 5 millimeter sen sjuan, haha!

Hemkunskapen var det roligaste idag.
Jag: Aj fan vilken varm plåt!
Malin: Men daaah inte så konstigt när den varit i frysen!?!?!
HAHAHA !

Jag: Malin vart bor du? Är det där vid dom blåa husen i norregård?
Malin: Ja, fast det är rött !?:o

Aja, ska snart tilll konfan och för en gångs skull skjutsar mamma mig ner dit, awesome!

puss!

Mega trött!


Min outfitbild från idag, den blev ganska cool faktiskt :)

Jag är super mega trött. så jag ska nog ta och borsta tänderna om någon minut och sen gå och lägga mig.
Jag ska bara vänta att min blåa tumnagel ska torka. haha.

PUSSAR!

dagens outfit..

Leggings - Bik Bok

Blå baströja - Bik Bok

Stickad tröja - Gina tricot

Smycken - Olika

 

Kan inte påstå att dagen varit toppen precis. Trött, lätt irriterad och halvont i huvudet hela dagen, bad day! Träningen gick inte heller bra för den delen, nu ska jag plugga lite spanska sen får jag se vad jag hittar på.

 

puss

 

SLARVIG UTKLIPPNING!


Tadaaa!

Haha, bytte färger och tema i designen, ska göra en ny header också ikväll om jag hinner.
Nu ska jag byta om till träning!

Skola & Träning!

Hallihallå!

Skola till två idag, och jag tror engelskaprovet gick ganska bra, var väl vissa saker jag hängde upp mig på men sånt händer.
Vi har precis avslutat vårat arbete med lera, och nu, ja nu kommer det jag älskar fotografering! Jag är glad, äntligen något jag känner mig hyffsat bra på och något jag tycker om.

Har precis tagit dagens outfitbilder men det får ni i ett inlägg ikväll när jag är inne på den andra datorn, sitter i köket med den andra laptopen.

Ska träna vid fem, i halvhall, åh jobbigt!

puss! ♥

His eyes make the stars look like they not shining.


Hittade en gammal bild på mig och Emma..

Skola till halv fyra då sista lektionen var livräddning i simhallen i haganäs. Efterdet stack jag och Emma ner till Deresé och åt en varsin kykling och pastasallad som förra veckan. Sen tillbaka till Haganäs igen för träning. Gick väl sådär bra idag.

Har engelskaprov imorgon så har pluggat lite på det. Känns som det kommer gå ganska bra.

Sovdags!

- If a boy calls you hot, he looks at your body. If he calls you pretty, he looks at your face. But if he calls you beautiful, he looks at your soul.

Texten över är så jävla sjävklar rent ut sagt!
Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt mig. Eller snart. Men jag ska inte skriva mer i alla fall.

Imorgon kommer jag hem vid ungefär halv åtta kanske, för sista lektionen imorgon är det idrott, och vi ska simma så jag och Emma stannar kvar i haganäs för vi ska ju träna till sju.

Godnatt! ♥

Uppvisning & Pizza

Uppvisningen gick kanonbra idag. Och jag satte mina skruvar, woohoo!
Efter uppvisningen stannade vi kvar och tränade lite. Och sen stack jag och Emma till Hannahs och åt  pizza. Så nu ligger hon i min säng och spelar eller något på min iphone, höhö.

Orkar inte skriva mer och jag har faktiskt ingenting och säga.

puss!

Bilder från EM!



















Fick typ bara bra bilder på friståendet.
Men här är några av alla 200 :)

EM .. oh my gosh!

- En bild sålänge, några fler kommer kanske imorgon :)


EM var verkligen en upplevelse!

Så grymt duktiga vara alla, och jag är så satans avundsjuk på att dom är så duktiga, jag vill också, och jag ska komma till em någon gång i framtiden kanske. Var bra att vara och kolla på det idag, för jag är så sjukt taggad inför uppvisningen som är imån.

Jag orkar inte skriva så mycket mer, ska sova någon gång snart, om någon timme, haha.

puss!

Slappefredag!

Fredag och en vecka kvar till lovet. Kanon alltså!

Skolan gick ganska fort idag. Och vi fick sluta tio minuter tidigare idag. Kom inte riktigt ihåg varför men det var något med utvecklingssamtalen.
På svenskan skrev vi texter, vi drog en lapp där det stod en uppgift till exempel "du ska berätta att du bråkat med din bästa vän" och sen tog man en lapp där det stod vilket sätt man skulle skriva det på till exempel "skriv som en annons" och jag kan säga, att dom blev ganska roliga.

Ikväll blir det bara att slappa och kolla på idol, och jag tror mamma lovade mig kebab idag, mmm!
Imorgon stiger jag upp halv sex ungefär för att åka och kolla på gymnastik EM i Malmö, awesome! :D

His lips, his lips I can kiss it all day.. if he let me.



Nu ska jag ta och gå och lägga mig, imorgon blir en slappefredag, som egentligen skulle bli helt underbar, men så blev det inte.. :(

Ska göra några situps och armhävningar innan jag sover.

godnatt! ♥

Duktiga barn =D

Gick/sprang upp till klöxhult innan idag, kallt om näsan var det allt, men fick upp en ganska bra takt när jag spelade musik på högsta volym i hörlurarna. Barnen var jätteduktiga idag, superfina kullerbyttor till och med i takt gjorde vissa av dom, och står på händer själv. Jag är verkligen förvånad över att dom är så duktiga. Var jag också det?

Har precis duschat riktigt varmt, det kan behövas, eftersom det är så satans kallt ute!
Ska kolla lite på Robinson om det var idag, det har jag inte en aning om men tyckte mamma och pappa pratade om det innan, haha..

Jag stör mig fortfarande på att tågen eller bussarna inte går som jag vill imorgon, blö!

...


When I see your face

There's not a thing that I would change

Cause you're amazing

Just the way you are

And when you smile,

The whole world stops and stares for awhile

Cause girl you're amazing

Just the way you are

Är det verkligen oktober?



..Ja, det kan man ta och fråga sig.


Snön är lite vilse i lilla sverige. Det är oktober och det snöa för fullt. I morse när jag hade tänkt cykla till skolan så tog det tio minuter en kvart innan jag var framme och jag gick ungefär 90% av vägen. I vanliga fall cyklar jag 100% av vägen på 3-4 minuter.

Jag tänker i alla fall inte cykla upp till Klöxhult sen för och träna barnen, antingen går jag i snön eller så ber jag mamma och pappa skjutsa mig, vilket dom inte kommer och göra.

puss!

Bruno Mars – Just The Way You Are

Är istiden tillbaka nu?







Ja, jag tror det.. snön kunde faktiskt vänta några månader till, i alla fall till december. För fasen det är oktober, men det är sjukt mysigt i alla fall. Skulle inte skada och gå ut och gå en sväng, men det orkar jag inte, klockan är alldeles för mycket, men jag var ute och tog några bilder för någon minut sen.

Konfan idag var typ helt meningslös. Satt nog mest och snackade skit, och läste ett kapitel i biblen, haha! Och när vi cyklade hem ösregnade det, så man var inte lite blöt när man kom hem, men jag överlevde, ingen har dött av lite vatten. Förutom dom på titanic, men där var det ganska mycket vatten.

Skulle ju egentligen till Växjö på fredag men jag hade inte tänkt att betala 80 eller 110 kronor. Alltid likadant, skittåg, jag ska skaffa mig ett eget tåg som jag kan köra när jag vill! SMIDIGT!

Ska snart borsta tänderna och läsa lite i min bok innan jag går och lägger mig.

puss och kram! ♥

Emmelie & Melker








Skolaaaaa..


Bild från Emmelies och Melker födelsedagskalas.
- Jag ska lägga in min från min kamera idag om jag hinner.

Skola, skola och ännu en gång skola.
Men det är tur dagarna går så fort som dom gör. Somnade när vi kollade på film på historian och vaknade med en rand från örhänget på kinden, haha!
Sluade en kvart tidigare idag också, alltid likadant på onsdagar. Vi är ju så snabba på Kemin.

Emmelie och Melker är här och om en timme ungefär ska jag ner till konfan. Det är faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara.

Lollies – Hier kommt Alex (Live)

EM på lördag!


Fick faktiskt till bilden ganska bra.. SM - Maj 2010

Skola ännu en dag, tycker det kan bli lov nu! Idag var vi bara 18 stycken eftersom 6 stycken var sjuka, ganska skönt ändå. Och som sagt så går tisdagar jättefort haha.

Vid fem blir det träning igen och på söndag ska vi ha uppvisning på damernas innebandymatch, i deras paus. Och på lördag ska jag, mamma, pappa och Linda kolla på gymnastik EM i Malmö, det ska bli toppen! Tänk och se hur grymma andra länder är på gymnastik. Ska ta med kameran så ni kommer få se lite bilder.

Nu ska jag kolla på idiotspaskan igen, vi har ju läxa måndag-onsdag onsdag-måndag, HATE IT!

PUSS!

http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Kat DeLuna – Unstoppable
http://www.spotifyworld.com/img/spotify.png Takida – Never Alone Always Alone - Box Room Version

Jag, sängen och boken.

Ett sista inlägg för idag, för nu ska jag slänga mig i sängen med boken "tusen gånger starkare". Den alla 8or fick av kommunen.. Den är faktiskt riktigt bra, den får faktiskt en att tänka till lite extra, behandlas alla verkligen lika? hm, det kan man ta och undra. Och varför skäller inte lärarna lika mycket på tjejerna som på killarna? Det kan man ta och fråga sig. -

Imorgon blir det skola och träning igen, jag gillar inte tisdags-träningar lika mycket som måndags-träningar, för på måndagar tränar bara våran grupp i helhall och på tisdagar tränar vi 40 pers i en halvhall, vilket är ganska trångt!

godnatt ♥

I miss.. a lot!



ÅÅH, jag saknar sommaren och böda och flickan på bilden så
sjukt mycket! Jag är trött på det här kalla skitet, jag vill till
Böda! Sola, bada och ha det allmänt mysigt, kolla bara hur man
såg ut i somras! Brun som satan.

Jag måste kolla igenom bilderna från i somras, även om sommaren 2010 inte var så jättebra så kommer jag alltid komma ihåg den, för vissa veckor var det verkligen toppen!

Cykeltur i buskarna....


gaaaammal bild!!

Hallå!

Kom hem för ungefär 40 minuter sen, och jag dog nästan påvägen hem. Emma skjutsade mig på min cykel och det slutade med att vi cyklade in i en buske, och hon säger hon är proffs på att skjutsa, nej tack!

Har inte varit hemma på hela dagen eftersom vi hade livräddning i simhallen sista lektionen, och vi hade duschat klart och så vid fyra så det var inte lönt att köra hem, så jag och Emma stannade kvar.
Vi hade tänkt och äta i det lilla cafét i haganäs men såklart så hade jag rätt och det var stängt så vi fick köra till Café derese (stavning på de dära) och äta kyklingsallad vilket var ett mycket bättre alternativ.

Nu ska jag snart göra engelska och biologi, usch!

puss!

Dagens outfit!


Jeans-BikBok, Linne-Gina, Toppen under-H&M, Smycken-Olika

Strax åker vi upp till Emme och firar henne och Melker, sen så dansar jag ikväll. Så skriver ungefär vid nio om jag hinner, ska plugga in 50 spanska glosor också.

- Your love, is my drug!



Hejsvejs sötnöt!

Steg upp halv tio idag eftersom vi skulle på gudstjänst, lika tråkigt som vanligt..
Mamma och jag har precis kommit hem efter en runda nere i byn, har köpt en liten present till Emmelie, eftersom vi ska fira henne och Melker, mys!

Dagens outfit bild kommer sen när jag fixat mig.

puss!

nanaaaaa..

Nu ska jag ta och sova, jaja, klockan är bara 23:37, men whatever, ingen som är social i alla fall..

Imorgon ska jag, Frida och Emma på gudstjänst klockan 10, trevligt.. nä! Men jag har ju bara 10 gånger kvar,  okejokej, det är många.

GODNATT! ♥

Människor är som löv..

..det finns miljarder av dem, men inga är likadana!



Heldag med..


Baslinne-Gina Tricot, 3/4 linne-ellos, jeansleggings-bikbok, skor-skopunkten

..att vara ute och fota bland höstlöven.

Låter riktigt mysigt, right?
Kan säga att det var det, men svinkallt om händerna var det verkligen!
Tog typ 100 bilder, men blev inte riktigt nöjd med någon, blää! , okej det fanns några som blev helt okej, så dom kommer jag lägga upp i nästa inlägg.

Var och satte blommor och ljus på morfars grav, jag saknar dig!

Nu ska jag slappa här resten av kvällen.

puss!

Hejdå, godnatt!



Hejdå Msn
Hejdå Spotify
Hejdå Facebook
Hejdå bloggen
Hejdå datorn

Hej tandborsten
Hej sängen
Hej täcket & kudden
Hej mobilladdaren

NU SKA JAG SOVA, GOD NATT!

Idol :)

http://www.bloglovin.com/widget/bilder/sv/widget.gif


Sitter och kollar på idol, måste säga att jag tycker Elin ska vinna, hon är ju grymt duktig och jag älskar hennes utseénde!
Sa till min bror innan att jag skulle köpa ny mobil och då kom han och sa att hans tjej har köpt den nya iphonen, så jag ska nog köpa hennes gamla iphone. Totally awesome! :D

Blir inget Emil imorgon eftersom han har blivit sjuk, så åker med mamma och pappa till mormor istället. Och jag tar med kameran!


- I love u!



FREEEEDAG! :D

Riktigt gött.. skolan gick fort och dom två sista lektionerna var meningslösa, snackade bara en massa skit, haha. Okej det är så det ska vara.
Efter skolan stack jag och Fia hem till mig och ner till byn för och kolla om min mobil fanns där. Och den kommer in på måndag, så nästa vecka har jag förhoppningsvis en ny mobil.
När vi kom hem så sminkade vi varandra, men Fia sminkade mig till ett spöke, gosh! Och sen stack vi ut en stund och tog massa bilder.

Snart ska jag titta på idol och tillbringa kvällen vid datorn!

puss!

dagens outfit & tränare outfit


Midjekjol - H&M, Linne - Gina tricot, Kofta - ?, Smycke - Olika

Svart baslinne - Ullared, ÄGK-tröja, Leggings - Lindex (?)

Var ju hos tandnisse innan idag, och sist jag var där så hade jag ett litet hål som dom inte gjode något åt, och denna gången hittar hon inte ens en gång det. Hon hade säkert en liten plutt på sina glasögon.. Men ska tillbaka dit i November för då ska tandregleraren eller något sånt kolla på mina tänder, eftersom dom  inte vet hur dom ska göra, han kommer väl och säger att jag ska ha tandställning...

Barnens träning gick väl bra, fast dom var sjukt stökiga idag, sanna.. sanna.. sannnaaa.. sannaaa. sanna.. sannnnaaaaa! Gosh, är man verkligen så omtykt? Riktigt jobbigt ju!

Kom på en sak.. inatt så var det något konstigt som lät, och jag trodde jag drömde det. Men när jag vaknade så lät det ändå, och när jag  tänkte efter så var det nog en råtta som satt mellan väggarna och bet i lister och allt vad som nu finns där, trodde först den var INNE i min rum, så jag kollade rundor, men det var den inte.. sån tur var!! Och jag trodde klockan var typ sex eller något så var den bara två, åååh, så jag fick sova fem timmar till, skönt!

Imorgon är det fredag, veckorna går ju jättefort!

Ska snart hoppa in i duschen sen slööa här och läsa i boken vi fick.

puss!

Melker 1 år!



14/10 - 2009


12/10 - 2010

GRATTIS MELKER LARS HARRY "CHARMTROLL" OHLIN!
- tänk att det är ett år sen Emmelie ringde och sa att hon fått en liten son.


Skolan idag var väl okej, gick ganska fort. Alla fick en bok idag, tusen gånger starkare tror jag den hette, den verkar faktiskt riktigt bra. Så den kommer jag läsa i.
Ska snart borsta tänderna eftersom jag ska till tandläkaren vid tre, får hoppas inte jag har några hål.
Sen vid fem blir det att träna barnen.

puss&hej

(lånade bilderna från systers blogg)

o..m..g


damn, hur kunde vi gå till balders så???? silverögon...

Kollade precis lite i bloggen som jag skrivit innan. Och jag tryckte på juni 2010, ååh gud vad jag saknar! Skolavslutningen, liseberg, solbrännan, ååh, jag vill ha sommar nu!

Tittar på vädret och det har redan börjat snöa längst upp i sverige, helt galet alltså. Men jag längtar efter snön det är så mysigt och cykla eller gå till skolan när det snöar. Ut och gå över huvud taget är riktigt mys.

Nu ska jag sova, i MIN säng, för nu är pappa hemma igen..

puss ♥

Avbeställt mobilen!


Min syster har ju varit i grekland och kom hem med en sån här svart klocka till mig. Jag har ju tänkt och beställa en sån :D

Tjobree!

Skolan idag gick ganska fort. Hemkunskapen sista timmen gjorde vi purjolök och potatis soppa, den var faktiskt inte så äcklig som jag trodde.

Hem vid tre och när jag var halvvägs hemma så kom jag på att Emmelie och Melker var hemma hos oss och då cyklade jag ännu fortare. Gosh vad han är söt! Och vilket litet charmtroll! Han ska busa och mysa hela tiden, underbar. Och imorgon fyller den lille fisen ett år. Vad tiden går fort!

Vid tjugo i fyra cyklade jag, Emma och Jossan till konfan ganska drygt! 

Har precis gjort min extrasvenska och matte, och nu ska jag titta på bonde söker fru..

puss!



Btw! avbeställde mobilen innan idag eftersom dom inte viste när den kom in igen. Så jag beställer en Sony Ericsson experia x8.. det blir fint de :)

onödigt inlägg...

Godmorgon eller något.

Tänkte bara säga att jag hatar spanska , fyyyy!
Vi lär ha ig till jul..

nu ska jag göra någonting onödigt, haha!

Pusshej!

hisseN & disseN

♥ Killar som vågar säga vad dom känner för en, det finns inget och skämmas över, alla har olika känslor.
♥ Min vinterjacka, den är så goooosig, speciellt nu när det är typ minusgrader utomhus på morgonen och man ska cykla en kilometer till skolan, fyyyy!
Bruno Mars – Talking To The Moon jag älskar låååten!

- Det kalla vädret på morgonen, om det nu ska vara så kallt kan det för fasen vara snöigt också, annars kan det vara!
- Sega tekniklektioner, behöver jag säga mer än så??
- Förkyldning, ja, jag har blivit förkyld igen :( blöh!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!



- grattis till en av mina älsklingssystrar, jag älskar dig! ♥


Skola ännu en dag, och ännu en seeeg tekniklektion, I HATE THEM! Men jag får väl stå ut i något år till..
Mamma och jag ska gå ner till Ikea nu och sen vid kvart i fem kommer min syster och hämtar mig, för då är det träning.

Tänkte köra en hiss och diss ikväll också..

Naj, nu ska vi ner till Ikea.

pussochkram!

Toppen träning asså! :)

Träningen gick verkligen bra idag!

Testade att köra två skruvar och det gick fast jag landade på mage, axlar och ja det var inte så skönt och landa så i alla fall. Och välkomen till sötnosen Elvira och Tova som börjat träna med oss.

Har precis gjort min engelska läxa, och idag vill orden bara inte fastna i min lilla hjärna som redan är proppfull med bra saker. Och så har jag till och med läst lite biologi, och så får jag väl läsa i min bok också eftersom jag skrev på IUP saken att jag hade som mål och läsa varje kväll typ. Usch, men jaja..

godnatt!

Skola, utvecklingssamtal och träning..



Hallå!


Skola och utvecklingssamtal idag då, gick faktiskt bra, tycker jag.
Mamma sitter och fixar mitt fotoalbum som jag ska lämna till min bildlärare, se om jag kan få lite bättre betyg i bild.

Nej nu måste jag byta om för Linda kommer och hämtar mig kvart i och då är det dags för träning.

puss! ♥

Dagens outfit..


Tröja-Ellos/Armband-Ullared/Midjekjol-Hm/Klocka-Ur&Penn


Mitt hår är ganska kort :(


Men det är ganska mycket tjockare, eller det känns tjockare, och det är positivt.

Min mormor, min morbror och hans tjej har precis varit här och fikat lite. Och snart ska jag träffa Sally, som jag inte träffat på över en månad, vi ska ner till willys och köpa godis och så ska vi ta en massa bilder, det låter riktigt bra tycker jag allt :)

Söndag den 10/10..

Hola amigos!

Har precis gjort min spanskaläxa på 10 uppgifter, usch, varför ska vi vara så sär i spanska !?!? Vi har haft typ 10 lärare i spanska på två år. Det är riktigt illa! Menmen, vi får väl stå ut.

Idag blir det bara att slappa, riktigt skönt att sova till elva idag faktiskt. Har inte sovit så länge på flera veckor, har haft fullt upp hela tiden.

Ska nog ut och fota lite idag också, inte bara på mig utan på andra saker också tror jag, om jag orkar ta mig ut.

Kyss!

Ögonen går i kors...

Gosh!
Sitter och kollar på P.S I Love You med mamma och jag somnar snart, jag är super trött, men är det så konstigt om man bara sov sju timmar inatt och steg upp halv sju.
Och nu blev det reklam men jag går och lägger mig nu, jag kan inte hålla mig vaken, jag får hyra filmen och se slutet.

God natt! ♥

Sanna Kaisson ...



- En sån kille som du, det är sånna det borde finnas fler av...♥

Fegtävling!

Fint inlägg min älskade Emma gjorde igår kväll.
Steg upp halv sju i morse, på en lördag, men aja, var ju och tävlade i gottåsacup i grimslöv, där dom lagen vi tävlade emot körde ljushopp och x-hopp och vann ännu en gång, varför vara så fega, de visar ju inte vem som är bäst på tävllingarna!?

Men vi fick med oss två pokaler som såg ut som diamanter, med 2:a och 3:e placering på.
Är super trött och Emma ska snart åka.

puss!

Emma is writing :)




Ikväll har jag och Sanna taggat inför tävlingen som är imorgon. Jag ska sova här och sen ska vi upp kl halv sju imorgonbitti.. Känns ganska lagom för en gangster som mig.

GODNATT ALLA NIGROOWWEESS, imorgon tar vi dom allt !!!

Fysikprov imorgon :(

Barnens träning gick toppen, Saga och jag är så stolta över dom att dom är så duktiga på att dansa, dom lär sig hur fort som helst, kanon!

Linda och jag hämtade trampetten i Haganäs innan, jag hatar att släpa den fram och tillbaka! Menmen, det klarar vi.
Håller på och plugga Fysik som jag har prov i imorgon, det ska gå fint hoppas jag.

Imorgon blir det skola och hem med Emma som ska sova här eftersom det är tävling på lördag och så ska jag fixa mitt id imorgon och så ska jag fixa leggings och massa annat.

Ska läsa lite fysik till nu.

puss!

I brevlåndan..

låg inte min mobil och väntade på att jag skulle ta upp den och pussa på den :(

Jaja, imorgon är ju ett måste att jag ska få den! Innan helgen är ju perfekt, då kan jag sitta och peta på den hela tiden, woho!

Skolan gick superfort idag faktikt, speciellt sista lektionen som var engelska. Fick mina omdömmen inför utvecklingssamtalen, såg väl ganka bra ut.

Snart kommer Saga och då ska vi köra fristående sen träna ungarna vid fem.

puss!

Don´t stop beliving!



Tog bara någon bild för att och denna har jag redigerat men inte lagt in, haha :)

Gjort matte och kollat igenom hela skolkatalogen med popcorn och cola.
Ska strax tvätta håret och blåsa de så det blir platt till imorgon, så bra jag slipper och platta och slita på det med plattång, bara att blåsa det.

Imorgon blir det först skola sen så kommer Saga hit och då ska vi fortsätta på våran dans och så är det barnens träning och jag hoppas hela dagen på att min mobil ska komma, miwhii, nyfniken!

pusshaj !

Skolkatalogen är kommen! :D


8A! ♥

YES! ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT SKOLKATALOGEN!

Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om mitt enskilda, är det inte meningen att man ska få se ut hur man vill? Jag ville verkligen inte le med öppen mun men ändå fick hon mig att göra det, idiot!

Jaja, men man ska inte klaga. Skolan idag gick fort hem och slängde mig på skolkatalogen och vid tre ungefär kom Emma, Frida och Fia och då stack vi ner till den "stora" marknaden på torget. Och vi pratade med helium, jag skrattade så jag grät!! haha!

Ska strax göra matten och imorgon får jag förhoppningsvis min mobil, woooho!

NY MOBIIIIL! :D:D



SANNA KAISSON ÄR GLADAST OCH HON HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

JAG HAR EN SONY ERICSSON YENDO INNAN HELGEN, TOPPEN!


NY MOBIIIIL! :D:D



SANNA KAISSON ÄR GLADAST OCH HON HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

JAG HAR EN SONY ERICSSON YENDO INNAN HELGEN, TOPPEN!

Sista träningen..


Sommaren 2010!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, som sagt så går tisdagar fort som fasen! Ganska konstigt att jag kunde alla engelska orden fast jag inte kom ihåg ett enda ord i morse haha..

Ska äta lite snart, sen vid fem blir det träningen igen, och den sista innan tävligen på lördag, gött!
För min del blir det och köra helskruv och petrik i flicklaget och halvskruv och överslag i mixen, det gäller bara att ställa skruvarna och det nu.

if I could turn back the time with my hands.

http://www.doktorspinn.se/wp-content/uploads/2009/06/spotify3.png PH Electro – San Francisco - Ti-Mo Remix Edit


Hej! ♥
Hemma från en halv fyra dag, och det har faktiskt gått riktigt fort, sån tur är! Idag på musiken fick vi våra grupper till banden vi ska göra, och jag har beslutat att jag ska sjunga. Shit! Jaja, detta ska jag klara.

Har precis ätit en kanelbulle eftersom det är kanelbullens dag idag, mums! Och vid fem ska jag ner till träningen och nu är det bara träningen och träningen imorgon sen på lördag är det tävling i Grimslöv, ser faktiskt fram emot de.

Och jag älskar verkligen låten jag har länkat längst upp i inlägget, åwh!

popcorn!




Nu ska jag äta lite popcorn sen ska jag sova, det kan jag verkligen behöva!

godnatt!

dancing..



Precis bytt om och nu blir det dansträning i Linnéhallen!


I´M HOME BIATCH!



Ohyees! Hemma efter en toppenhelg på konfalägret i Åsljunga.
Trodde faktiskt inte det skulle bli så roligt, men, det blev det. 270 bilder med mig hem på kameran och Jossan har lika många om inte mer på sin.

Igår så la vi ut tre madrasser på golvet där vi sju skulle sova, men sen kom Emil så vi blev åtta, men det gick. Och han och jag tävlade om vem som kunde vara uppe längst, och vem vann..? :D Jo.. SANNA KAISSON! Mohaha, kunde vara uppe längre än halv fyra men då somnade han och jag vann och då kunde jag också sova, haha!

Är faktiskt inte så trött fast jag sov 4 timmar inatt, men jag lär nog vara det ikväll. Och då är det även kebab, och jag är hungrig!

pusshaj!

(om ni vill se bilder från helgen kolla Sanna Kaisson @ Facebook men det kommer nog upp bilder här också!)

RSS 2.0