Sommaren är påväg<3

Det märks att de e vår och sommaren är påväg för det var 10 grader ute :)

Skola som vanligt idag då. Idag kom dom inte och släpade på Dogge iallafall, de va ganska synd hahaha ! xD
Har inte hunnit göra mycket mer suttit här för det mesta.
Ska snart äta, ganska hungrig eftersom det är as äcklig mat i skolan varenda jävla dag. Sen är de träning.

Och imån ska man klippa sig,=) bli lugg iallafall ;)

Pussar <3

.

Tingeling !
Skolan som alla andra dagar. Tycker inte ja va speciellt trött idag, syftade på att man fick gå upp en timme tidigare än vanligt :) Började med läsning gick fint , sen jobbade vi med indien jag och Johanna sen spanska som va sjukt tråkigt. Hade iallafall typ 43/47 på provet eller nått :P

Sen fick vi tillbaka indienprovet och där hade man ju alla rätt som dom flesta hade :) Sen fortsatte jag o Johanna o då satt vi på växthuset och letade efter skit på datan om indien ;)
Sen mat och sen svenska då skulle vi skriva en påskberättelse, men ja har så jävla dålig fantasi idag. hahah.

Sen musik o nu e man hemma, ska träna ikväll också, =)

puss..

.

Jag gillar värkligen inte när man ställer om klockorna sådär. Just nu skulle klockan igentligen vara 10:55 ju men den e 11:55 och de va nu ja vaknade. Det va ju inte bra de.

Typ klockan två så kommer Saga. Å herregud de e ju bara om två timmar. gosch,. !
Får se  vad vi ska göra. Och ikväll är de fristående träning ;)

Puss o Kram.


.



Nu har vi sågat ner två träd och en jävla massa grenar :) Kommer att vara fint till sommaren :)
Imån ska man tjäna pengar, bära ris :) 20kr i timmen. De ni :)


.

hej,
Gårdagen va sjukt rolig. Först så åkte jag till Sally typ klockan sju, då så skulle vi köra ner och köpa godis till henne :) Och hon sjussade mej dit och ja henne hem o jag kan säga att ja e bäst på att sjussa. Jag tar ut kurvorna hahahaha. Sen så kollade vi på Lets dance o de var ju en självklar vinnare. :) Sen dampade ja o sally lite. Vi dasade till nobodys perfect - Hannah montana asså fyfan va ja skrattade . hahha ! Sen kollade vi på Ensam hemma 1 och ja sa till sally ena sekunden "är du trött" hon bara nejnej och i nästa sekund sov hon xD hahahaha ! Sen somnade vi vid ett. Klockan 10,00 kom sallys mamma in och väkte oss o ja fick nästan dörren i huvvet. Så vi steg upp och tog på oss o så för vi skulle ju till växjö. Där träffade vi Edde o så sprang vi runt lite. Kan ju säga att ett tag va vi inte glada, Sallys förra pojkvän har allvarliga problem o dessutom e alkoholist :P Nu e ja hemma o tar de lungt =)

Glöm inte att alla ska släcka alla lampor och datorer o de ikväll mellan 21:30 och 22:30.
Och idag ska vi vrida fram klockorna. Jag hade för mig att de va mellan söndag och måndag haha.

Ha det fint puss <3

.




Hej, Skola som vanligt idag då :)
Va fan ovanligt roligt :P Jag kan berätta en kul sak o de va när jag, frida, selma, johanna, lotten och tilda va inne på toa på samma gång. För Fridas leggings hade de blivit ett jättehål . Men Max o Jesper trodde vi gjorde annat ;) Haha. Sista lektionen så skulle killarna ha killsnack så skulle vi tjejer göra en annan sak. De va ganska roligt ;)

Efter skolan gick mamma o jag ner till byn och kollade, på trendhouse så hittade jag en finfin tröja. Den på bilden :)
Sen ikväll ska jag nog sova hos Sally för imån ska vi till växjö o shoppa o där ska vi även träffa Edde och Markus . :)

Puss o Kram !


.

Heeej =D
Nu ska jag berätta vad jag gjort efter de jag skrev innan..
Saga kom kockan kvart i tre och då så hoppade vi lite o tog kort o filmade :D
Sen gick vi in och gjorde filmen o åt sen gick vi ut igen =) Sen klockan kvart i sex skulle hon hem. Då va jag hemma själv för mamma o pappa skulle hämta ved hos mormor.. Så jag va hemma själv till typ klockan sju eller nått och då kom Sally och jag o hon och Sofia skulle ner på rean på trend house och JC.. Fanns mkt fint men ja hade inte så mkt pengar med mej. Sen åkte ja och Sally hem och då så satt vi vid datan lite och sen halv nio skulle hon hem =D Och ja kollade på sveriges värsta bilförare, Gurkan blev ju värsta bilföraren han fick 20 körlektioner innan han fick tillbaka körkortet och en cykel och han ba "Jag kan inte cykla" hahaha, han ville nog slå till Adam Allsing.

Snart ska ja duscha och så ska ja kolla på veckans ord och sedan ska jag sova o smsa med folk tror ja ;)

puss och kram och nyp i skärten ! ♥

.

Hejjsan svejjsan =)

Skola som alla andra dagar o idag har ja löddat på slöjden för första gången. De va ju asa kul xD
Linda va tillbax idag så de blev inte lika roligt som alla andra dagar ;)
Allt har typ gått bra. Matten va ju roligast. Spelade ett enhetspel. Typ 1m=10dm=100cm=1000mm. Om man la 1m skulle man lägga ett som va lika mkt typ =)
Snart kommer Saga o de blir väll att hoppa studsmatta :)

Pussar o kramar. !

.


Och idag e det våffeldagen :)

ååh ! hur jävla smart får man vara ?
Jag skrev och en tryckte jag på en länk som Linus hade på msn o allt försvann . Jävla skiit !

Aja då skriver ja lite kortfattat.
Spanska gick fint, lekte doktor. Men igentligen skulle ja göra min dialog med Anna men hon va sjuk. Så ja fick göra dialogerna med viktor, det gick lika bra det.
Svenska *2 gick bra men dom va tråkiga !
Kemi *2 gick fint.
Matten gick väll skit , ja var klar med arbetsschemat så ja viste inte vad ja skulle göra o Linda va sjuk. Sen skrev "Barbro" (vår vikarie) hur man betede sig :O

Emme e här nu, sen ska ja plugga engelska. =)

Ha de bra sålänge. Puss o Hej!

.

Hejsan :)
Dagen var varit toppen. Linda va hemma pga hennes barn va sjuka så vi hade typ ingen lärare på hela dagen :P
Alla lektioner gick bra. =)
Efter skolan följde Selma med mej hem :D Treevligt, vå åt lite och sen tänkte vi hoppa studsmatta men de va så satans kallt så det gick inte på bra. Sen gick vi in och satte oss vid datan. Sen så bytte jag om för ja skulle träna.
Först började vi med uppvärminig på hoppgolvet .. Sen tränade vi flickisar , det var några jävla idioter som skrattade åt oss. Hoppas ni läser detta och tar åt er att om ni skratta så kan ni fan komma ner och göra det bättre.
Men TG sa till dom sen. Sen så hade vi trampett och då körde vi spiken då ska man göra gruperad, pik, sträkt, g-halv, p-halv, s-halv och sen hel och detta har ju med volter . Och man får inte gå iväg man måste stå helt rakt när man landar eller man får iallafall inte ta ett enda steg. Jag kom till pikhalv sen slutade vi, och sen i slutet gjorde vi handståendetävling.
Nu e man hemma o har precis ätit, mamma o pappa e änglar dom hade vatt på mc donalds o köpt cesar sallad till mej  <3 Aja nu ska ja sluta att tjabba om dagen. Ska snart duscha o så .

Puss o Hej <3 :)

..

Träningen idag va kul =)
Först så hade vi uppvärming och då hade Tobbe o dom byggt upp nått.
Sen tränade vi på rondat flickis UTAN hoppgolv eller airtrack. Men det gick bra =)
Ja det var det vi gjorde mest . =D
Dansade lite åså :D
Just nu sitter ja och kollar på familjen annorlunda =D Tänk o ha typ sju syskon, de e nog inte så kul. Man får ju intedet man vill, men man lär ju sig att man inte kan få så mycket.
Sen ska ja kolla på spårlöst . =D
Sen får de nog bli att hoppa i säng. Skola imån ju,
¨
PussPuss :D

.

Hejhej :)
Dagen har varit slapp.. Ingen skola idag eftersom de e studiedag, ja riktigt njuter. haha
Jag vaknade typ klockan 10:00 sen fick man ju sitta och vänta på att fisen i sängen bedvid skulle vakna och de gjord hon till sist :P Vi åt midda och gick ut och hoppade stusamatta och ja e glad för ja klarade flickis salto :) hihi

Sen åkte hon hem och ja hoppade lite till o städade lite o en massa,
Snart e det träning och då kommer Simon hahaha.

Nu säger mamma att maten är klar. Ha de bra puss puss <3

.




Tjoooo =)

Dagen har varit kanon :)
Vatt med Sally typ hela dagen. Först gick vi ner till byn och köpte godis :D
Sen gick vi in på datan och idag satte vi upp studsmattan iallafall. Pappa fick allt ge sig. Den satte vi upp på typ tio minuter :) Sen hoppade vi och tog kort :)
Efter de så va de dags för mat och vi åt pommes och korv. =) Sen så bytte vi om och gick ut igen. Sen vid kvart över sju så åkte vi till träningen :) Och träningen va kul :) Vi tränade på hur vi skule gå in på uppvisningen och så skulle vi göra salto. Såhär typ:  O-O-O-O-O dom som är O gör volter ó dom andra håller. :) Svin kul va det :P

Nu är klockan 1:02 o sally o ja e uppe. Det e ju studiedag imån så man får ju passa på :P

Pussar o kramar ! <3

.

Goodmorning :)

Igår hände inte så mkt. Var ju i ljungby hos kecke och susanne.
När vi kom så fikade vi tårta och cola :P Sen kollade vi på tv lite och så sen så åt vi smörgåstårta men det var räkor på så jag blev inte så mätt. Sen när vi åkte hem så köpte vi en hamburgare med pommes eftersom ja var hungrig, Sen lämnade vi mormor hemma hos sig och sen körde vi hem. Hemma va man väll mest inne på datan och kollade på Robinsson :) Sen duschade ja också och sen så hände de inte så mkt mer den kvällen.

Idag skulle jag och frida igentligen sätta upp min studsmatta men det var inte så fint väder o pappa sa att det skulle snöa imån.. Så jag ska bara slappa idag och försöka att få Sally att bestämma sig om hon ska sova här inatt. Men ag får väll ringa till henne sen.

Pussar!


.



Tjooooosan !
Ursäkta bilden men hittade den på morbrors dator :P
Den e ju fan asa gammal.
Som ni kaske fattade på andra raden så är jag i Ljungby hos min morbror. Hans tjej fylde ju åt i torsdes så vi firar henne idag =)
Fast de e inte så värst kuligt här. Hennes mamma är här och hon e så jävla fisförnäm. Hon andvänder fondation och är typ 60 xD ¨
Aja annars har de inte hänt mkt. Frida sov hos min inatt och vi hade väll kul eller vad säger du ?

Finns inte så mkt mer att skriva. Ska kolla på Robinsson ikväll. Komihåg när jag kollade på det när jag var liten :P

PUSS O KRAM <33

Fraijda !<33


Cooola och söra Frajda på bild.=)<33

Goddagens =)
Skolan va roligaste någonisin särskildt Idrotten. Dåså skulle vi gå en sväng . Jag, Frida, Lotten, Johanna och Selma gick tillsammans. Sen så svängde Erik av och vi fortsatte på den vägen. Sen såg vi att Emeli kom springande efter oss och vi ignorerade henne och fortsatte att gå sen kom hon ifatt oss o hon ba jag skrek som en idiot och ni vände inte. Hon blev asa förbannad . xD

Efter skolan hängde jag med Frida hem och då påväg hem tyckte Lucas att jag skulle se vad han bodde men det viste jag redan. Så han fick allt ge sig :P Sen när Frida och jag kom hem så åt vi makaroner och köttbullar. Fast mina köttbullar var kalla :P men endå sen gick vi in på datorn och kollade lite eller innan datan skulle vi gå och sälja Fridas kakor . Men frida vågade inte knacka på dörrarna så vi sket i de. Sen gick vi in till datan. Efter de gick vi ut igen och gick en sväng . =) Sen skulle ja hem och nu e Emme här . =D

Vid klockan halv åtta kommer Frida och hon ska sova hos mej =) Så vi får se vad som händer då =)

Pussa o Krama ! <33

BaraFörAttSagaEBäst!<33


                                                 Saaaga på bild <3

Tjosan i trosan :)
Skolan som vanligt började med slöjd =)  Det gick väll fint tycker ja :)  
Efter de va de svenska och då så läste vi först i våra egna böcker och sen i den där jävla yxan boken. Men den är väll bra ibland. Efter de så hade vi engelska som gick ganska fort sen lunch och sen idrotten som va ganska tråkig och till sisst matte.
Efter de så slutade vi och jag körde hem och väntade på att Saga skulle komma. Då så va vi inne på datan och så va vi ute och tog bilder blandannat denna vackra bild =) Sen sålde vi kolor så nu e dom slutsålda :)

Nu måste jag plugga Indien och göra matteläxa.

Kisses and hugs // Saaannaaa ! =D

.


Denna fjollan är här =)


HalliHalloj =)

Började dagen med att klä på mej o allt det där . =)
Sen vid klockan kvart i åtta så körde ja till skolan. Började med spanska och prov som inte va så kul. Men de gick väll bra. Efter de så hade vi läsning och vid typ klockan halv tio så traskade vi ner till BRANDSTATIONEN. Där fick vi gå runt o kolla lite. Sen efter de gick vi hem igen och åt. Sen så hade vi matte och sen svenska och då så hämtade vi kolorna vid köket. Det gick fint så nu har man 15 burkar kolor ståendes här hemma, så KOM OCH KÖP! tihiiii :)

Efter skolan så snackade man med Saga på msn och vi bestämmde att hon skulle komma hit. Då va vi inne och ute :P Fyllde på min mobil för smsen hade gått ut. Asså inte ut genom dörren då :P

Nu sitter vi här mätta och goa för vi fick taco för en stund sen . :P

Puss och Hej !!

.



Tjjjauuu !

Skolan börjar bli roligare iallafall :)
Dagen såg ut såhär: Läsning, matte, engelska, teknik, mat, studiepass.
Teknik är gánska roligt :) tihiii.

Sen ikväll blire gymnastik. Hoppas vi ska öva flickisar :)
Måste säga en rolig sak som tobbe sa till mig igår. Han sa att ja inte gjorde rätt då sa han hoppa, vänta, sätta på. Då menar han att ja skulle skruva xD


Pussar !

.



Heeeeeeeey. !

Måndag igen idag då :)
Faktiskt en rolig dag. Frida va ju tillbaka men nu är Johanna sjuk :(
Fia hade sin kompis Linnea med sig idag :) Hon va trevlig :)
Först läste vi och så sen jobbade vi med Indien. Då så letade vi data över hela skolan , och jag fick en och lotten en men Lottens funkade inte. Så hon fick sitta mellan 7c och 7a. xD Och de va ju bara killar där. Dom snackade endast och konstant om hångel och balders. hahaah  ! Lotten satt bara där :P
Efter de va de spanska som inte va så kul och efter hade vi set och då snackade vi om typ vad man skulle säga och vad man inte skulle säga. Typ fula ord. Efter de va de lunch och sen svenska och jag o Lotten satt mest och snackade med Lucas fia och Linnea. Linnea sa att jag såg ut som en 9:a men de kan ja inte påstå eller ?? :P  <33

Aja efter de hade vi musik och vi fick sluta 10 minuter tidigare  :)
Ikväll äre träning och så.

Puss och Hej !

Grattis !


Bild från igår :)


Goodmorning :)

Idag vaknade jag typ vid klockan kvart över 10 och då steg jag upp och åt frukost.
Och jag satte mig vid laptopen och kollade på tv. Mycket på en gång,

Senare idag ska jag duscha och sen ska vi in till farfar och farmor ör farfar fyller 85 idag,
Gammal gubbe :) Hahah, finns inte så mycket mer att skriva .


Pussar och Kramar.. ♥


Melodifesivalen 2009

Jag tyckte hon va ganska duktig.
Men ja tyckte H.E.A.T. eller Måns skulle vinna <33

Jag tyckte igentligen alla va bra, utom snälla snälla.


Tänke bara skriva de o nu ska ja smsa med Edde :D <333

..

Hej,
Idag har man ju vatt hos mormor hela dagen :)
Gjorde int e så mkt. Tog lite bilder, smsade mest med markus hela dagen.

Naee ja har fan inte gjort något mer xD Försökt att få Edde att smsa med en men han har inte svarat :(
Men men, de gör han nog snart hoppas ja,

Nu ska jag kolla på melodifestivalen. Jag hoppas att Måns eller Lili och sucie eller Molly eller Alcasar.

Bara inte Caroline of ugglas vinnner. Usch, aja syster r här också här.


Puss..

Heeeelg ! <3

Tjosan i trosan =)

Klokan e nio och ja har precis vaknat.  Jag vet inte varför jag vaknade så tidigt¨på en lördag men äsch spela roll.
Idag ska jag iallafall till mormor fast vi ska inte vara där förns ett. Så man kan ju slappa lite längre. =)

Jag har inte en aning om vad jag ska göra där men de märker vi =)

Ikväll är det ju melodifestivalen. Jag tycker lili och sucie eller måns ska vinna fast alcasar var också bra  =) Och H.e.a.t.
Men den som skulle vinna igentligen som inte är i final är Star pilots !

Och man vet Sally vill att emd ska vinna men de tycker inte ja .. Eller hon kanske har ångrat sig.

Vem tycker ni då ?

Puss o Hej <3


Let´s dance.

Jaa ! Nu åkte Elisabeth äntligen ut ur let´s dance.

Den bästa idag va ju Magnus som vanligt han e så otroligt duktig.

Vet att detta va ett kort inlägg men nu ska jag gå ner och duscha ,

E inne på msn för er som vill snacka. [email protected]

Puss o hej <33

.

Tjohej :o)

Idag vare skola som vanligt.
Först va de läsa sen matte och sen skulle skolsköteskan komma till klassen och snacka om mat och sömn. :S
Varför ska hon veta vad man äter till frukost och när man går och lägger sig :S
Efter de va de idrott men ja hade glömt en tröja så ja kunde inte va med.
Sen va de lunch o de blev kebab och de va ganska gott :P
Sen set och nu e ja hemma.

Sen ska mamma o jag åka och handla och sen ikväll blir det let´s dance.

Pussar o Kramar ! ♥

.

Hejsan.
Skolan va ganska rolig idag.
Och ja va uppe före mamma idag för hon somnade om, jag var asa pigg i morse :D
Först så va de slöjd och ja o Johanna fortsatte på våra örhängen sen skulle vi borra hål i de och då sprack det :(
Efter de så gjorde vi nått sen engelska som va ganska tråkigt, sen lunch och äcklihg mat och sen idrott och där va Emeli ganska snäll :P Vi spelade volleboll som va ganska roligt :P
Sen va de bara matte och så cyklade ja hem.

Och då när ja kom hem kollade ja på mobilen ja glömt och alla 12 sms va från Edde och Sally och ett från pappa.
Sen åkte vi till växjö och då fick jag:
Jeans shorts
Haremsbyxor
Örhängen
En tröja
Trosor
Sån som man ska ha tandborste i
Tuggumi/Halstabletter
Kanske nått mer.

Nu har ja precis duschat och så. Vet inte vad ja ska göra mer idag,

Puss o Hej, ! Tack till er som läste bloggen igår. <3 Men de blev bara 5 fler :(

Renovering slutförd :)

Tjolahopp =)

Efter ja skrev sist så kan ja berätta vad jag gjort :)
Vid typ klockan tio över fem åkte mamma pappa och jag ner till IKEA och kollade på saker til träningsrummet :D
Vi hade en jävla tur, för allt vi skulle ha fanns hemma :)
Så nu har mamma och pappa varit så dutiga så träningsrumet är färdigt :) 
De blev kanonfint. Men ja tog aldrig någon bild innan dom började men då var de typ vita tapeter med svarta och bruna pluttar och så tog vi bort heltäckningsmattan så de va bara stengolv ett tag och då va de så stökigt att man inte kom in i rummet xD Nu är det vita väggar och knallröd heltäckningsmatta :) Sen har vi en såndör hylla med 9 fack i och et skoskåp och en liten vit byro :)
Jag har ju också hjälpt till. Jag har ju skruvat ihop hyllorna med mamma. Det gick fint, tror ja ska bli sån som kommet hem till folk och skruva ihop saker. Ett nytt sorts arbete. hihihih.
Sen har jag inte hunnit göra så mkt mer. Vatt inne på datan har ja , Jus de på ikea köpte jag en illgul vattenflaska :P Den va ju svin cool .. hahahhaha.

Nä , jag ska försöka vara vaken till Robin kommer hem vid typ tio. Men ja kommer fan somna. Jag har inte träffat han på hela veckan eftersom han jobbar mellan 7-22. Innan jobbade ju han helg. Nä nu ska ja ta och borsta mina små bissingar :)
Jag är väldigt besviken att de e så få som läser min bogg !

God natt och sov gott.

.

Hejhej,
Steg ju upp klockan sju som alla andra dagar.
Började med spanska som gick kanon. Vi tränade kroppsdelarna o bestämd och obestämdform.
Efter de så hade vi svenska och då så läste vi lite kom ja ihåg sen vet ja inte .
Efter de va de kemi, fick tillbaka kemi  testet. De gick bra men de kändes som skit.
Sen så hade vi svenska igen och då fick vi någon skitbok som hette Yxan. Den ska hela klassen läsa.
Sen va de lunch ganska gott faktiskt. Sen så började vi klockan halv ett igen.
Då hade vi matte och sen kemi i labbsalen.
Sen åkte man hem o då kollade man i kataloger. Hittade en massa fina saker.

Nu har ja precis ätit och snart ska vi till IKEA. Där så ska mamma och pappa kolla på möbler till de nya träningsrummet :D
Sen blir det och plugga engelska.

Puss och Hej.      ♥

.

Hej,
Träningen va ganska rolig. Fast de e tråkigt att bara göra skruva i en hel timme.
Sen så typ när klockan va halv sju så tränade vi lite flickisar och de gick kanon :)

När ja kom hem så duschade ja sen kollade ja om de va någon sm i truppgymnastik i närheten och de va de.
Så ja Emmelie, Linda, mamma och pappa kanske robin har inte fråga ska kolla på Junior sm i truppgymnastik. '
Det är i Lund den 26 April . :) Fyfan va roligt :D

Just nu så sitter jag och kollar på house. Fan va spännande.

Snart får man väll hoppa i säng.


Pussar o Kramar.

.

Hejsan svejs i lingonskogen :)
Skola idag som de brukar vara på Tisdagar. Eller inte bara på Tisdagar de e ju de varje dag utom helgen . Aja skit samma, Skolan va ganska okej , rasterna var ju kuligaste som alltid. Haha vi va på bibloteket och kollade i sexikon boken xD Sen så har man smsat med Frida hela dan för hon va ju sjuk :( Krya på dej sötnos <333 .
Nu e ja hemma och de e så jävla skönt. Jag vill ha nått att äta men de va bara stark kyklingsoppa men ja ska äta kykling och klibberis :D

Ikväll äre också träning men palla med tobbe ! .

Puss o Kram  . ♥

Träningen.

Träningen va både rolig och tråkig.
Först hade vi uppvärmning på hoppgolvet. Sen tränade vi volter, handvolter (handvoltfrivolt) och fickisar. :)
Gick ganska bra faktiskt :)

Den roligaste saken i världen va när Gabbe dansade . xD Hahahhahah ! Fy fan ja skrattade så ja grät xD En blandning av dansband och en massa annan musik rolig som fan va han, och de ska han  göra på uppvisningen :P Ja kommer dö av skratt och ni som tittar kommer de också :P

Sen så sa tobbe att ja skulle göra en och en halv skruv och sist ja gjorde de landade jag på sne och så knäckte de i ryggen så ja sa till han att jag kommer bryta ryggen om ja ska göra de. Och då sa han att man få tåla de. Fan vill han att folk ska dö eller skada sig så man inte kan träna mer ? :O  Han håller fan bara på dackegymnasterna , vafan träna han oss för då ? :O

Puss o Hej !

Skoola o Träning :)

Hejhej

:)
Skola idag som vanligt. Började me att läsa sen så gjorde vi ngt.
Sen va de rast o då va man med Frida, Selma, Lotten o Johanna. Funny.
Sen jobbade vi med ngt skit. Sen så va de spanska och de gick fint !
Sen så vet ja inte. xD
Sen va de lunch o de va potatisplätta. Men den va slut så man fick inte så mkt.
Efter de så jobbade vi med svenska och sen musik . Efter de så slutade vi.

Nu e jag hemma o har ätit lite o Emme här här och vi kollar i kataloger.
Sen ä de träning :)

Just de vi har bytt platser så nu sitter vi 4 och 4 och ja sitter med Johanna,Lotten och Emil.


Puss O Kram. <3

Usm i friidrott.

Hejhej,

Idag har jag, Sally, Dan och Lena vait och kollat på usm i friidrott.
Vi var ju där för att en dom kände skulle tävla i 60 m och han vann ju.
Så han e svenskmästare. Duktigt av han :)

Faaan va trött jag e , vi somnade typ vid halv två eller ja gjorde sen skull vi upp klockan kvart i sju .
Men vi sov typ hela vägen till Borås :D
Sen sov vi nästan hela vägen hem. :=)

Måste de snöa ? I borås snöade det hela hela tiden. Så jävla tråååååkigt.

Imån är de skola också.. Usch ! De e sååå traaadigt.
Aja nu ska jag sluta säga negativa saker. Eller ja kan säga en till, att vi kanske inte kan vara med o tävla i Dm för det fattas en som kan göra flickis men vi får se hur de blir. Kom igen nu sally :) Du måste klara den !


Ikväll äre dans o de e en positiv sak :D

Puss o Kram

:)

Hejsan ,
idag har man varit hos mormor hela dagen. Ovanligt roligt faktiskt :)
Åkte in till ljungby för att vi skulle handla till mormor :) Och inne på maxi så träffade vi mammas kusin som ja aldrig i hela miott liv hade träffat :P
Där kollade vi på spel till xboxet vi fick från mrsvensson igår, men ja hittade inte nått roligt spel. Sen så åkte vi till öb. Där hittade jag några stiftpennor och godissnören och lakrits klubbor. Sen åkte vi hem till mormor igen och åt. Sen så åkte mamma pappa och jag hem.

Nu ska jag till sally för jag ska sova hos henne och så ska vi till borås imån för Oskar ska tävla i sm där. I löpning ska bli ganska roligt.

Nä nu måste jag åka.


Pussar och Kramar !


Jävla snö !

Fan va skönt med helg ! Men vafan måste det snöa ? Aja hoppas inte att de håller sig iallafall !
Snart ska jag åka till mormor o vi ska faktiskt åka in till ljungbu för att handla åt henne :)
Tar nog med kameran till henne så kan ni få ett par tråkiga bilder.

Nu ska ja hitta något roligt att ha med mej. Skriver mer ikväll :)

Pussar och Kramar till alla som läser :)

Skooola :)

Skola idag :) Ganska roligt.
Läsningen va inte så kul men svenskaprovet gick finfint. :D
Sen va de matte , sen idrott och då så gjorde vi nån stepup skit xD
Sen lunch och nån naturhäfte skit.

Sen hem o datan :)
Ska nog sova över med Sally =)


Pussar :)

:)

Igen lust o skriva idag men skola och efter skolan va de växjö.

Köpte:
Rosa mysbyxor
Nagellack
leggings
skor :D

God Natt !

Så satans trött är jag nu =) Tror ja ska hoppa i säng snart.
Imorgon blir de först skola sen shoppa i växjö med mamma, Robin och Emmelie :)
Blir nog lite köpt.

Godnatt och sov gott alla söta ♥

En blomma vit som snö kan ej vissna kan ej dö, dess namn kan du nog riktig vänskap kallas den.


Inte världens finste bild. Men endå :)



Hejsan!
Ganska rolig dag. Började med spanska och då skulle vi köpa glass av Norma =)
Efter de så hade vi svenska som gick fint men de va ganska tråkigt.
Sen Kemi och då tränade vi till kemiprovet vi skulle ha sista lektionen.
Sen Svenska igen och då så läste ja typ hela tiden =)
Sen va de lunch och då så va de sjuuukt kul =) Efter de va de matte då jag, johanna,Lotten och ErikxD spelade positionsspelet. Ganska roligt för ja vann ju :P
Sen Kemi och Kemiprovet =/ Kan du säga att ja fick hjänsläpp xD

Efter skolan va man med Sofijah <3  Kuligt, vi va typ inne på datan och så målade ja hennes naglar =)
Nu vet ja inte vad ja ska göra. Kanske köpa tetror sen, men ja tror inte mamma har tid menmen ,

Pussar o Kramar =)

TrÄnInGeN.

Orkar inte skriva om hela dagen men ja kan säga att den va ganska okej :)
När ja kom hem från skolan sa mamma att ja fått mina bring it on filmer :P Så de blev att kolla på en av dom.
Vid fem så va de träning som de brukar vara på tisdagar :P Drä tränade vi till tävlingen och flickisen gick idag också :)
Nu sitter ja här, har precis ätit toast eller va ni nu kallar de men ja säger mackor i smörgåsgrillen :)
Måste fan plugga på kemin. Har ju prov imån =/ Men de ska nog gå bra :P

Orkar inte skriva så mkt mer.

Pussar o Kramar. !

Träningen - Känner mig stolt =)

Hej. !=)
Träningen idag va ganska rolig. *host*  tobbe va ju inte där *host* Vi tränade på flickisar på voltgolvet. Och ja klarade det iiiih !

Sen tränade vi överslag på hoppbordet. Fint gick de :D

Kan inte säga så mkt mer. Fan va ni e dåliga på att läsa. Endast en som läst den idag ! :@


Pussar !

Skola o Träning.

Jag gör bra en sammanfattning av dagen.
Läsning
Indien arbete
Spanska
Indien arbete
Lunch
Svenska
Musik
Slutar 14:40

Efter skolan va mamma och jag o handlade på willys så nu ska ja äta sen träning.

Pussar o Kramar

Fristående Träningen =)


En vacker bild på Saga som ligger i gropen i Lingvallen =)
Stolt fotograf =)



Tjaoo ! :)
Träningen va kulig kan man säga =D Först så hade vi uppvärmning den va ganska tråkig men sen dansade vi Michel Jackson danserna =D Dom e däremot roliga . Linda kommer nog lägga ut film på den på youtube . Då får ni se dom ägiga danserna :D
Sen så tränade vi på tävlingsdansen. Den e kulig. Lungn och fin sen stressar man ihjäl sig haha de e inte så konstigt för själva låten heter stress xD Det finns en del i slutet som går fort som fan och som man kan skratta åt så in i helvette för alla bara fladdrar omkring. Jag kan säga att de va den roligaste dansträningen hittills.

Nu e jag hemma och ja har snackat med mamma lite , hon har ju inte vatt hemma på hela dagen =(
Snart ska ja duscha och gå och lägga mig för de e ju skola imån =( JAG VILL INTE. ´Jag har typ inte sovit på hela helgen = /
Shiit jag vet inte fall vi har nån läxa tills imån. Får kolla upp de.

Pussar och Kramar !

Sunday !


En vacker bild på mej från igår :D
 Foto: Mamma =)




Hejsan :)

Sov hos Sally inatt. Men ja va så jävla trött igår så  jag somnade typ vid halv ett :P
Dom hämtade mej halv åtta och då skulle vi äta saikok som va supergott :)
Sammtidigt kollade vi på melodifestivalen som sög ! Alla är ju sjukt dåliga. Sen så va vi inne på snackade med Markus på skype. Trevlans men dom va tråkiga :P hihihi
Sen så kollade vi på Mitt liv som popstjärna men de va då jag somnade :P



Vaknade vid tio idag av att solen lyste mitt i mitt ansikte. Jobbigt va de..
Sen så låg jag och smsade med Astrid sen så kollade ja o sally färdigt på filmen. Sen så kollade vi på tv.



N

u vet ja inte alls vad ja ska göra. Ska nog lägga ut bilder från igår :D

Pussar <3


RSS 2.0