I want to sleep!


bild från bejstorp i Maj med klassen!

Oh my god vad jag är trött nu då!
Om jag lägger mig i sängen nu tar det mindre än en sekund för mig att somna, jag lovar!
Och jag ska nog lägga mig snart.

Imorgon ska vi fira mamma som fyllde år förra veckan men vi kunde inte fira henne då eftersom vi åkte och lämnade mig i hällevik.

god natt! ♥

I lilla hällevik där är livet härligt..


Astrid, jag, Sally och Becca :)
!


Patrik och Saga



mer bilder finns på facebook; Sanna Kaisson

HOME SWEET HOME!

Hej!

Kom hem för ungefär två timmar sen efter en helt underbar vecka i hällevik med mycket skratt, träning, kompisar och en massa massa gymnastik!
Veckan kanske inte började så bra, kallt och dant och vi jag och Saga kom i en kass grupp där det svåraste dom körde var rondat flickis MED pass på tumbling och volt på trampeten, jahaja, mycket vi lärde oss i den gruppen, så dag tre bytte vi, till en mycket bättre grupp som körde på samma nivå som vi.
En dag fick vi ett HÅÅÅÅÅÅÅRT styrke och stretch pass, mer levande död har jag inte varit! Springa och göra armhävningar och situps i sand i stafetter är inte kul. Sen när tränaren trycker ner en i splitt spagat och pik är inte heller så roligt! Och vilken träningsvärk jag haft, så illa har den aldrig varit som denna veckan!

Var på en hjälpledarkurs också med runt 20 andra gymnaster, 3 killar var det i hela gruppen, vilket paradis för dom, haha! Men den var mycket mycket mycket roligare än vad jag hade trott, så nu har vi lite och öra med småttingarna och på våra träningar.

Uppträde i onsdags kväll och killarnas var ju lätt bäst, dom kom in i mjukisbyxor och ar överkropp, sen helt plötsligt drog dom ner byxorna och stod och sjöng i bara kallingar, lätt bäst denna veckan!

Discot igår stod jag och dansade med 97-98-99 killar hahahaha! roligt

Veckan har i alla fall varit kanonbra, utom uppvisningen!
Bilder kommer!

puss!

Sista inlägget innan jag åker!

- you are so damn wonderful!

Alltså så trött som jag varit idag har jag inte varit på länge, okej det är inte bra och lägga sig två och stiga upp åtta.
Jag ska nog sova snart för jag ska upp åtta då vi beger oss mot hällevik. Det är inte bara min mamma som klagar på att jag har för mycket kläder med mig, för det gör även Astrids, haha!

Kommer inte skriva imorgon för vi åker så tidigt.

Så ni får ha det så bra här hemma i småland medans jag åker till blekinge och tränar gymnastik.. sakna mig inte allt för mycket! Så syns vi på Lördag med en massa härliga bilder!

pusshej!

Jag har ont i nacken..



Bilderna är från igår när jag var med Frida.
Och idag har jag fruktansvärt ont i nacken, vi spelade in en massa filmer och jag hade en hög toffs som jag stod och snurrade med. Och jag har blåmärke från när jag och Linda körde trampbåt. Vi hoppade ju i från båten och sen skulle vi komma upp, så jag dunkade emot ganska många gånger.

Nu har jag nog packat ner nästan allt jag ska ha med mig, men det blev mycket. Ska  ner med sminket och ägk tröjan som mamma ska stryka, sen är jag klart. 
Steg ju upp klockan åtta i morse för Emma skulle komma och nu kom jag på att jag kommer bli väckt 7 vart enda morgon tills lördag, hur satan ska jag orka!?

Inget Emma :(

En gammal bild från första hällevik 2008..

Hejsan!

Skulle egentligen träffat Emma idag ju men såklart så blir hon sjuk. Så nu träffar man inte henne på en vecka till.
Så idag blir det och packa allt som ska med till Hällevik, alltså jag är så sjukt dålig på att packa i väskor.. Jag vill ju ha med mig allt men, ja det går ju inte. Men det brukar bli två väskor med kläder och en väska med täcke och kudde och sånt.
Vi får hoppas på att vi får super fint väder, vilket vi antagligen inte kommer att få.. äsch vi ska ha lika kul ändå och jag LOVAR att jag inte ska trilla på en trappa och skrapa upp knät jag har redan gjort det en gång detta året och det räcker!

Nu ska jag ta tag i packandet hade jag tänkt, med mamma till hjälp!

pussOkram!

Öland 2010!


Robin Sköneskog!

Ni som såg Grease här i älmhult, känner igen killen som sjunger den HÄR låten, jätteduktig, och sjukt modigt och lägga ut sig själv sjunga på internet, jag skulle dö!!

Shopping!

Haaj :D

Frida och jag har precis kommit hem från växjö, fick med mig en kjol från monki, ett linne från bikbok, en kajal från hm och en sak som tar bort mörka ringar under ögonen.

Nu sitter vi med en varsin dator och latar oss. Bilderna orkade jag inte lägga in igår eftersom det inte ville på facebook. Så dom lägger jag antagligen in idag.

Se vad som händer sen.

puss!

Home :(

HOME SWEET HOME! men jag saknar böda och Cilla redan :(
nu ska jag hoppa in i duschen, sen så kommer en massa underbara bilder från dom två veckorna. :D

Shopping & Stranden!

Hola Amigos!

Varit på stranden i två timmar nu på eftermiddagen eftersom vi gick i affärer till klockan fyra. Och nu har jag äntligen hittat någonting till Cilla.
Vi var även vid något fint ställe där jag tog en massa bilder, som jag kommer att lägga upp när jag kommer hem på torsdag.

I kväll ska jag, Cilla och hennes kusiner nog köra trampbil om dom vill. Och då slipper vi trampa.. hoppas jag! Sen får vi se vad jag gör resten av kvällen.

Finns inte så mycket annat och skriva om.

pusshej!


5 timmars sol!



Tjingeling!

Trots vädret i förgår så fick mina underbara syskon sol en dag i alla fall, bättre än ingenting.
Så vi låg på stranden från ungefär ett till fem. Mysigt! Köpte en magnum mandel och såklart fick Melker syn på min glass så han fick den när det var lite kvar. Jag förstår inte hur man kan va så pigg och glad när man precis vaknat, haha, han är sötaste bebisen jag sett alltså.

Legat på stranden i fem timmar idag också, och jag har precis duschat och sminkat mig och så. Mamma och pappa ska snart till affären och handla lite sen ska vi äta och ikväll är det show igen, men det är samma som förra veckan, svenska klassiker.

Känns jättetråkigt att vi ska åka hem om tre dagar, jag vill inte lämna det här underbara stället, jag är verkligen hemma här! Alla snyggar killar, några hundra meter till halvet där sanden är vit och hur mjuk som helst. Centrum där allt folk går på kvällarna och alla idioter som väsnas på kvällarna när man ska sova. JAG KOMMER SAKNA DET SOM FAN!

PUSSHEJ!

Regn och Åska :(

Hallå! :)

Jag skrev inte igår för mina syskon kom ju hit och då var jag med dom hela kvällen.
Jag, mamma, Emmelie, Linda och Johanna spelade minigolf, och jag kom näst sist och min kära syster som var mygga i sitt förra liv kom sist.
Sov ute i förtältet på en dubbelluftmadrass med Linda inatt. Varje gång jag jag rörde mig hoppade hon och varje gång hon rörde mig så hoppade hon, haha! Och jag pratade tydligen i natt också, ups..

Vaknade klockan halv nio av att mamma, pappa och Emmelie satt utanför och pratade och idag regnar det och åskar som fasen här, och Melker sitter inne i husvagnen med mamma och pratar, gulligt!
Får hoppas på att det blir bättre väder i kväll och i morgon.

Nu ska jag kolla lite på facebook och kolla när mamma och dom andra spelar dart.

Pusshej!

förresten, internet är snabbare när det regnar och åskar! konstigt :S

Sol o Bad! :)

Hallå!

Jag glömde inte blogga igår utan datorn ville tydligen inte som jag.
Vi kollade ju på sommaren med göran haha, vilken film, den var ju jätte bra!
Igår så låg vi på stranden tills klockan fyra och sen dusch och Cilla hela kvällen, satt vid spelhallen, gick rundor och snackade skit.

Idag på morgonen kom mamma fram till mig och frågade mig vad jag drömde om inatt, jag bara jag vet inte? Då hade jag tydligen skrikit och pratat i sömnen, haha, uups.
Sen åkte vi upp? eller ner jag vet inte till byxelkrok och handlade lite mat till matvraken som kommer imorgon.. mina syskon + Johanna och Melker. Och jag har städat på min klädhylla så nu kan ni sprida ut era kläder, haha!

Får se vad som händer ikväll.

Puss!

Poolbad och havsbad!

Shoo!

Precis ätit lite.. innan idag var vi vid havet i några timmar sen när mamma och pappa gick upp gick jag och Cilla till poolen och badade och solade en liten stund. Och där var det en massa folk.

Ikväll klockan nio är det campingbio, alltså är det bio utomhus så man sitter i solstolar och sånt ute på ett fält. Mysigt!

På fredag så är hela familjen här, Emmelie, Linda, Robin, Johanna och Melker kommer hit. Fullt hus, eller full husvagn rättare sagt. Det kommer bli kanon det.

Puss!

Varmt varmt varmt!

Hej!

Har legat på stranden till tre idag också, som alla andra dagar. Och det är sjukt varmt!
Har inte bränt mig ännu faktiskt, duktig! Eller okej, första dagen gjorde jag det men det har jag glömt, säger vi.
Har badat ett antal gånger idag också, och det är faktiskt inte kallt i vatten.. riktigt skön och det blir varmare och varmare för varje dag som går.

Vi kom hem från Valles och bikinioutletten precis, och jag fick med mig två bikinis och en stor godispåse med mig hem. Två bikini för typ 268 kronor, så ska det vara!

Nu sa vi snart äta lite, sen blir det och kolla på showen och lite så.
Och jag har konstaterat att allt folk glor på en som fan! Det är riktigt jobbigt, en kille kollade så mycket att han snubblade på en rot nästan precis utanför husvagnen, synd att han inte la sig raklång på marken. HAHA!

Puss!

Diss på kalldusch!

- jag saknar mina älsklingstjejer!

Tjohej!

Solat och badat på stranden idag igen, göttans!
Det blir varmare och varmare för varje dag i havet, vilket är bra, då kan man ju stanna i en stund utan att frysa ihjäl, tror det var 22 grader idag.
Har duschat och så för en liten stund sen och jag kan inte säg att man duschade söligt idag inte. Fick varmvatten i början sen iiiiskallt. Usch! Då skyndade jag mig en aning!

Nej, nu ska vi snart äta lite och sen ska jag träffa Cilla igen.
Vissa människor är ju roliga, särskilt småkillar som börjar snacka med en när man hoppar studsmatta, okej han var ett år yngre än mej, men han såg yngre ut.. Han började med och fråga mig om jag kunde göra en bakåtvolt även om han hade sett mig göra det. Ja sen tjabbade han massa, haha!
Sen satt vi vid spelhallen och kollade in alla som gick förbi, finns en hel del snygga killar här!
Och en kille som snackade med oss lite.

Och Råttan & Hamstern som vi döpte förra året, dom hittade vi igår. Nej, han kan då inte heta Råttan längre, han får heta snyggråttan istället, och hans nummer ska jag nog fixa innan jag åker hem, haha!

Ha de gött, kyss!

Äntligen!

Hejsan allt folk ute i värmen!

Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen knappt för det är så satans varmt överallt. Men nu har jag hittat en plats utanför förtältet där det finns både skugga och teckning.
Vi har legat på stranden sen klockan elva till nu vid tre. Och jag känner mig ganska bränd idag också.

Varmvatten i duschen idag också, sån tur var och nu har Cilla äntligen kommit så ska umgås med henne hela kvällen antagligen, mys!

Have a nice time!

Taggbagge!?

Godmorgon!

Idag får vi se om det blir stranden, eftersom både jag och mamma har bränt oss. Men det blir nog en liten stund i alla fall.
Cilla kommer ju sen i eftermidda, så kvällen kommer antagligen tillbringas med henne, på en wave board och på studsmattorna, så jag får göra lite flickisar och så, haha!

Vi har nog fått en stor "taggbagge" kallar jag den, invation. Dom är typ två och en halv centimeter långa och har en massa taggar på ryggen, hjälper inte hur många vi slänger ut för dom kommer in lika fort..

Nu ska jag och mamma borsta tänderna och gå en liten runda för och se om det finns mottagning någon stans, den är så satans dålig så jag kan inte skicka eller ta emot sms. Men skicka ni så ser jag dom när jag har mottagning.

Puss & Kram!

Karaokekväll & Taco!

Tingeling!

Sitter utanför förtältet i en solstol med datorn i knät där det är mest mottagning. Konstigt, satte mig först en meter från denna platsen där var det ingen mottagning alls men här är nästan fullt.

Vi har legat på stranden från klockan halv tolv till ungefär tre och jag har brännt mina stackars ben och ja lite överallt, dumma sol! Nej, den är inte dum bara när den tar så bra så man bränner sig!

Nu ska vi strax äta tacotallrik, och ikväll är det karokekväll på scenen, och nej jag ska inte sjunga!
Möjligtvis om Emma och Fia kommer hit nästa vecka så tycker jag vi ska sjunga. HAHA!

Imorgon får vi hoppas på sol igen, och imorgon kommer efterlängtade Cilla som jag inte träffat på ett helt år.

Puss & Kram! ♥

Solen tar, kan man säga!




Tjingeling!

Jag har precis duschat, och sån tur var så fanns det varmvatten. Vi har varit på stranden sen klockan halv tolv och redan då var där mycket folk. Och jag kan säga att solen har tagit väldigt bra!

Vi ska snart äta sen så ska vi nog kolla på showen om det är det ikväll? Jag har ingen koll på någonting här känner jag.
Det var ganska svårt och somna inatt eftersom våra fulla grannar som åkt nu (som tur är) spelade skitmusik tills klockan två, as högt och så sjöng dom med, oh my god, så falskt!

puss! (:

Framme! :)

Kom hit vid halv fem, fasen vad det har tagit lång tid, brukar det ta så lång tid!?
Vi har satt upp förtältet till husvagnen och så har vi ätit lite. Och jag kan säga att det finns gott om snygga killar, mums!
Sen ska vi nog till scenen och kolla på uppträdet som är vart annan kväll.
Och vi har fått en granne som spelar skit musik as högt, blää!

Bilderna vill inte som jag så dom kommer någon annan dag!

I´m on my way!

Hej alla glada människor, och inte så glada!

Men jag är i alla fall glad för vi är på väg till Böda nu, underbart!
Pappa sa att jag fick ha datorn en timme per dag, så då kan jag ju passa på och blogga och lägga in lite bilder.

Det känns faktiskt som jag har glömt någonting, men det är det jag inte har.. tror jag inte?
Aja, jag lär nog märka om jag glömt nått någon dag.

Nej, nu ska jag ta och kolla lite på facebook och så.

VI hörs snart, puss!

Eclipse!



Åh! Jag älskar verkligen twilight filmerna!
Och Eclipse var den bästa av alla, dom som inte sett den, se den!
Nu är det bara och vänta ungefär ett år till nästa film.

Sitter och äter hemmaodlade jordgubbar, mums.. och vi har snart packat klart tror jag. Jag ska sätta en stor lapp på speglen med det jag ska packa ner imorgon. Då borde jag inte glömma det eftersom jag måste se mig själv när jag sminkar mig.

Frida kommer inte blogga eftersom jag fick ta med datorn, men max en halvtimme eller en kvart per dag, så det får bli lite snabbt inlägg med någon bild kanske. Det blir ju bra tycker jag, är man borta från Älmhult med alla vanliga grejer så ska man inte sitta inne med datorn hela tiden. Men jag kommer antagligen bara skriva en gång per dag och det blir nog på kvällen.

Men lägg in mig på bloglovin så ser ni ju när jag har skrivit. Och även nu som har mig på facebook ser när jag skrivit för jag har lagt till så man ser efter varje inlägg jag skrivit.


Klicka på ikonen för att följa mig!

Kram!


Slöröv!

Darin – Runaway

Jag känner mig som en slöröv för tillfället, jag har inte gjort någonting vettigt mer än att damsugit hela övervåningen, inte bra!

Men Frida kommer nog snart och sen vid sju ska vi ju ner till bion och äntligen se Eclipse. Lär nog vara ganska mycket folk men vi har bokat biljetter så vi ska få plats.

Men vad ska jag göra så länge? Det får jag ta och fundera på!

En dag kvar! :)


Böda 2009!

Hejsan!

Fasen vad det var skönt att sova inatt, det regnade inatt ju och det var inte varmt alls som det varit de senaste nätterna.

Idag blir det att hjälpa pappa lite eftersom mamma ska med mormor till doktorn. Ska dammsuga hela övervåningen, ouch jobbigt, haha, nej det ska nog gå fort, jag och min räserdamsugare!
Ska packa lite små grejer som pennor, kameror och väskor, och jag får verkligen inte glömma laddaren till varken mobilen eller kameran!

Och idag är sista dagen på två veckor som jag bloggar själv. Så imorgon eftermiddag tar Frida över min blogg för två veckor framåt. Jag kanske hinner skriva imorgon på morgonen :)

"Du får trampa som fan"

Oh Laura – Release Me
Agnes – Right Here Right Now (My Heart Belongs To You)
Space Cowboy – Falling Down - Featuring Chelsea From The Paradiso Girls

Tänkte jag skulle skriva en låt, men det blev tre. jaja! :)

Badat och duschat nu ikväll, skönt! Det är faktiskt inte så kallt i poolen som det var första gången jag badade.
Jag och Linda var hemma i hennes gamla lägenhet och hämtade två cyklar, och jag valde såklart den fina och coola rosa cyklen, en sån vill jag ha! Det roliga var att när vi skulle köra upp för backen sa hon "du kommer få trampa som fan du kommer inte ifatt mig" hmm? Jag undrar vem det var som låg någon mil efter mig? HAHA!

Imorgon ska jag gå upp tidigare och ut och sola om solen är framme, ska vara lite brunare innan jag åker på onsdag, jag undrar hur många år sen det var när man åkte till Böda brun? Det har ju varit skitväder de senaste åren ju. Detta året är nog det varmaste jag kommer ihåg, förutom det året vi var på Hällevikslägret, fy satan vad varmt det var då, och vi hade ju det lyx och fick gå och bada i havet två gånger om dagen.

Och vid sju imorgon ska jag och Frida kolla på Eclipse, äntligen! Jag hade ju tur att det gick både den sjätte och den sjunde.

Jag ska sitta här ett tag till, men jag ska nog inte skriva mer här idag.

god natt! ♥

Liten uppdatering - poolen hej!!

Tjo!

Har slängt in allt som ska vara i husvagnen nu, eller nästan allt.
Var även nere i byn med Linda skulle köpa hårtoffsar eftersom alla snor mina, elakt!

Finns faktiskt inget mer och göra idag, mer än att jag ska bada i poolen med mamma nu.

Puss!

Idag.. sola & packa!

Vibekidz – Disconnect - Aira´s Club Cut

Tjingeling!

Sol idag igen, underbart, ut och sola en liten stund idag också blir det.
Sen ska jag slänga in alla kläder i husvagnen, ALLT som jag tog fram + lite till som var i tvätten!
Men kan nog bara slänga in kläderna idag. Plattång och volum master får jag ta på Onsdag och det är samma med sminket. Hmm, jag kommer säkert glömma någonting, skulle inte förvåna mig.

Nu ska jag ut och sola och jag tar boken med mig!

puss!

BLONDINSKÄMT!

Sitter och läser blondinskämt, haha!

En blondin kom in till en textilbutik och sa:
- Jag behöver tyg till gardiner till min dator.
- Men vad ska du ha gardiner till datorn för? undrar expediten.
- Men, hallåå? Jag har ju WINDOWS?!

Varför har inte blondiner dörr till toaletten?  
Svar: De vill inte att någon ska kika genom nyckelhålet.
Okej, jag satt och dissade mig själv där ett tag. Haha!

Nej nu ska jag snart stänga av datorn.

god natt!!

Slöträning & Killsnack!

Hade airtrack träning med gymnasterna i trädgården i en timme innan idag. Ja, vi var ju ganska slöa men vi får skylla på värmen.

Jag och Saga blev så varma så vi snackade typ hela tiden, och vi snackade såklart om killar som vi alltid snacka om, haha!

Ska nog inte göra så mycket mer ikväll än att sitta här, trevligt jag vet :)

puss!

Gräsklippning klockan 10 o_O


Bilden är från Böda 2009!

God morgon!

Vakade av att mamma var ute och klippte gräset. Ibland är det inte bra att ha rummet så fönstret är ut mot trädgården, och inte bra och att det öppet heller när man väl vill sova. Men hallå hon började klippa klockan 10 är inte det lite väl tidigt?

Idag ska jag slänga ut mina kläder i husvagnen, och så får jag väl ta bort lite kläder som får stanna hemma i garderoben, dom får inte följa med på semester :( .. bla bla bla.

puss!

Inte så mycket kläder nä..

- om det kunde bli du och jag.. vilken lycka!

Har fixat två skivor tills vi åker på Onsdag, med bara BRA musik.
Har även plockat fram "lite" kläder som jag ska packa in i husvagnen imorgon, och när mamma fick se det, sa hon "Sanna, så mycker kläder får du bara inte ha med dej", åååh, jaha, vilket ska bort nudå? Jag vill ha allt det med mig + lite till som är i tvätten men nejnej.

Imorgon ska jag och mamma till affären och handla lite till böda och då ska jag passa på och köpa "När jag hör din röst" andra twilight boken och Frida sommarspecial.

Detta fick bli det sista inlägget för idag.

god natt!

Johan Palm ♥


Mums! Hur snygg får man vara!?

Vaaaaarmt!

Hej i värmen!

Fy satan vad det har varit varmt idag, jag har inte kunnat vara någonstans utan att dö av värmeslag. Ja, nu klagar jag på att det är varmt, men jag har ju inte haft en pool, sjö eller hav i närheten bara en vattenslang, JOBBIGT!!

Men jag har legat och solat hela dagen ändå, jag klarade mig.
Fundera på och ta lite sånna bilder idag igen, lite roligt och hålla på och fula sig ibland.

Har typ ingenting och skriva idag.. jo att flugor är dom värsta flygande sakerna som finns utom myggor, dom har irriterat mig hela dagen i öronen, idioter!

Puss!

Hej sol!

Godmorgon!

Om någon minut åker jag mot Ljungby alltså till mormor och jag är där hela dagen, och eftersom det ska bli över 30 grader idag så ska jag sola. Och jag tar men kameran också.

Vi hörs ikväll :)

Har man tråkigt så har man! ;)

Se och njut.. det skulle jag gjort =)

Jag längtar..

"Ring mig när du är hungrig"

Haha bra att min syster svarar när jag ringer till henne, haha! Jaja, får väl vara hungrig ett tag till då.
Fasen vad jag längtar till Böda, hur ska jag stå ut i fem dagar till? Fasen vad jag tjatar om Böda då, men ni ska bara veta hur fint och mysigt det är där..

När man vaknar på morgonen vaknar man av folk som går förbi i flip flop och är på väg mot toaletterna för att göra sig i ordning, när man väl kommit ur sängen står frukosten oftast serverad med ny bakade bullar från bageriet som ligger några meter bort.
Ner till stranden, och bara ligga och sola och bada, sen gå upp mot fem tiden och duscha, i dom duscharna som är iskalla för det är så mycket folk där, klä på sig och göra sig i ordning för kvällen. Minidisco med bödde och sen show på scenen med olika tema för varje kväll. Sen gå mysiga strandpromernader och mys i förtältet med pilkastning och tända ljus. Och när Cilla är där blir det en massa skitsnack, haha! Och där är en del snygga killar! Mjaoow!

Nu ska vi handla!

Växjö!

Melanie Fiona – Monday Morning

Låten är min nya favorit! :)

Har precis kommit hem efter en runda i Växjö med Linda och mamma, försökt hitta en fin och billig bikini men icke sa nicke, hittade ingen. Får väll se på Böda och där omkring om jag hittar någon. 

Blev ingen pizza igår med Linda så vi ska äta idag istället hade vi tänkt.

Jag har hittat en som kommer blogga åt mig när jag är på Böda, min älskade Frida, jag hann inte fråga henne innan hon sa att hon ville, haha!

pusshej!



Myggbett yeeh!



- Hej, jag är gäj, jag söker hund, jag vill ha katt! // max

Ja, jag lät han vara med i ett inlägg, haha!
Ingen vet ändå inte vem Max det är, okej, kanske om ni är riktigt smarta och frågar mig, tss!

Har spenderat en stor del av dagen ute i vedhögen tillsammans med en massa envetna myggor, alltså, jag förstår verkligen inte varför dom finns. Dom gör ju bara så man får gå och klia på betten hela tiden, omoget.. RIKTIGT OMOGET!

Just nu sitter jag och dricker jordgubbssmothie, mums! Ska nog kolla på film sen. En Bring It On Film till kanske :)


1 JULI!

Hej!

Jag har precis varit nere i byn och fyllt på mobilen och med pappa på systemet. Så nu har jag gratis sms igen. Haha, ingen som visste att dom hade gått ut ändå.

Idag ska jag bära in ännu en massa ved, ja det är tråkigt men jag ska få pengar för det också tills vi åker till Böda.
Sen ikväll ska jag och Linda beställa en pizza och äta den hemma i hennes nya lägenhet hade hon tänkt. Haha!

Förutom att det blir en ny månad och första Juli som är den sjunde månaden så händer:

♥ Böda Sand 7-22 Juli
♥ Hällevikslägret 25-31
♥ Cilla fyller år
♥ Mamma fyller år
♥ Farmor fyller år
♥ Saga fyller år

Sammanlagt är jag hemma 8 dagar i Juli.. DATOR I ÅTTA DAGAR !? herregud, tror jag ska ha någon som bloggar åt mig!

sleep-time!

- i hope that our time together is coming back soon.. 



En bild från Norje Boke.. sängen väntar..

god natt!

RSS 2.0