Lite sämre väder.



Gårdagen var kanon. Sally kom till mej typ elva sen så hoppade vi och så sen åt vi på ikea och där såg vi Kevin borg. Nej men hans tvilling såg de ut som. Sen köde vi hem och tog bilder och va inne på daatan, sen satt vi på trappan lite och solade efter de så gick vi en sväng i "kvateret maskrosen" jätte fint va de där efter de körde vi hem till sally där vi hoppade från hennes balkong och så lekte vi med prinsen, sen åt vi glass, efter de solade vi och hoppade lite till, sen gjorde hennes mamma raggmunkar och falukorv till oss. Sen åkte vi ner till willys o köpte godis för hon skulle sova hos mig, ja sen resten av kvällen snackade vi me Ante, Ide, Edde och Macke på skype, trevligt :)

Idag vaknade man klockan tio, men de va inte lika fint väder idag :( Sen sally o jag gick upp och åt frukost o kollade på AMIGO xD Flumigaste programet i världen, sen gjorde vi oss iordning för vi skulle ta kort :)
Sen klockan tolv stack hon hem och ja skulle äta, nu sitter jag här och Emmelie kommer snart för mamma ska klippa henne :)

Puss och Hej !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0